Über Alexandria
Hilf uns: Aufgabenliste
Korrektionen einschicken

Nach Spielen suchen
Markierungen
Alexandria in Zahlen

Locations
Kalender
Blog-Feeds
Preise
Das Jost-Spiel

Uns kontaktieren
Privatsphärepolitik
Einloggen:
Language icon Sprache wählen:

dadeennbsv

Skt. Peters Disciple

System: LARP
Teilnehmer: 12 Spieler

Von

✏️Mikkel Bækgaard
✏️Søren Koch Dalsgaard
✏️Troels Rohde Hansen
✏️Ryan Rohde Hougaard
✏️Ulrik Høyer Kold

Herunterladen

Zip Szenario [Dänisch] (0,3 MB)

Beschreibung

“Jorden går under! Jorden går under!”
Det har vi hørt så mange gange, at nogen slet ikke tror på det længere. Men denne gang er det rigtigt, selv tvivlerne i vores broderskab er kommet til fornuft. Og har Jesus ikke ret når han siger, at det er lettere for en kamel at komme igennem et nåleøje end for en rig mand at komme ind i himlen?

Og hvem skulle også vide det bedre end vores egen elskede Guru? Jeg mener, en mand, der er Sankt Peter i egen høje person reinkarneret må da vide hvad han taler om.

Peter har i sin store almægtighed og ydmyge velvilje skænket 12 af os - hans brødre og søstre - den ultimative gave at få lov til at være med til at skabe tusindårsriget efter Armageddon.

Der er kun plads til de bedste og mest menneskekærlige og retfærdige i det Paradis, som vi sammen skal opbygge i tiden efter Jordens Undergang. Jorden som vi kender den vil være væk, og vi skal opbygge det nye Eden på Jord. Der er kun plads til os.

Hvem ved hvor længe Armageddon tager? Den kan tage alt fra 40 dage og 40 nætter til 7 år. Vi kan kun vente og håbe på at det ikke kommer til at tage for lang tid, for herinde er der trøstesløst og deprimerende. Men vi holder modet oppe: vi ved inderst inde godt, at det snart er ovre.

Hier gespielt worden

Hyggecon (1999)
EidoCon (2001)
Hyggecon (2002)

Preise

Hyggecon (2002)

Gewinner, Bedste Arrangørmateriale
Sankt Peters Disciple var virkelig godt beskrevet på alle punkter, lige fra hvad man skulle bruge i lokalet (rekvisitliste m.m.) til hvordan scenariet skulle afvikles, næsten helt ned i små detaljer. Man kunne nemt tage master-manualen, læse den og vide hvor- dan man skulle afholde scenariet. Voksbold var godt fortalt til en mulig spilleder, så man nemt vidste hvad man skulle gøre, men dog med plads til forbedringer. Ungdommens Glæde — Ungdommens Smerte var stort og godt på mange punkter, men der var mange steder, hvor man kunne se, at forfatterne havde skrevet materialet til sig selv som arrangører, hvormed det ville være sværere for en udenforstående at sætte sig ind i mange lidt indforståede detaljer. Scenariet manglede på mange områder den nødvendige adskillelse af forfatter og arrangør. De Udvalgte havde en del mangler og mange elementer, som ellers havde været indeholdt i scenariets afvikling, var ikke medtaget i det skriftlige materiale.

Referenced in the following articles

Arbejdet i LVE Sektor 7 (Maj 1999) Hareposten
Update fra LVE Sektor 9 (November 1999) Hareposten
At hacke Computeren 14 (Februar 2001) Hareposten
Update fra LVE Sektor: De der nordjyder igen... 15 (Maj 2001) Hareposten
Update fra Eidolon Aalborg Seite 3 20 (August 2002) Hareposten
Hyggecon - en øjenvidneskildring Seite 7 21 (December 2002) Hareposten
En update fra LVE Sektor Seite 15 21 (December 2002) Hareposten


Korrektionen für diese Seite einschicken