Alexandria

Om Alexandria
Hjälp oss: Att-göra
Skicka in rättelser

Sök efter spel
Etiketter
Alexandria i siffror

Kalender
Bloggflöden
Priser
Jost-spelet

Kontakta oss
Integritetspolicy
Logga in:
Language icon Välj språk:

dadeennbsv

Skt. Peters Disciple

System: LARP
Deltagare: 12 spelare

Av

✏️Mikkel Bækgaard
✏️Søren Koch Dalsgaard
✏️Troels Rohde Hansen
✏️Ryan Rohde Hougaard
✏️Ulrik Høyer Kold

Ladda ned

Zip Scenario [danska] (0,3 MB)

Beskrivning

“Jorden går under! Jorden går under!”
Det har vi hørt så mange gange, at nogen slet ikke tror på det længere. Men denne gang er det rigtigt, selv tvivlerne i vores broderskab er kommet til fornuft. Og har Jesus ikke ret når han siger, at det er lettere for en kamel at komme igennem et nåleøje end for en rig mand at komme ind i himlen?

Og hvem skulle også vide det bedre end vores egen elskede Guru? Jeg mener, en mand, der er Sankt Peter i egen høje person reinkarneret må da vide hvad han taler om.

Peter har i sin store almægtighed og ydmyge velvilje skænket 12 af os - hans brødre og søstre - den ultimative gave at få lov til at være med til at skabe tusindårsriget efter Armageddon.

Der er kun plads til de bedste og mest menneskekærlige og retfærdige i det Paradis, som vi sammen skal opbygge i tiden efter Jordens Undergang. Jorden som vi kender den vil være væk, og vi skal opbygge det nye Eden på Jord. Der er kun plads til os.

Hvem ved hvor længe Armageddon tager? Den kan tage alt fra 40 dage og 40 nætter til 7 år. Vi kan kun vente og håbe på at det ikke kommer til at tage for lang tid, for herinde er der trøstesløst og deprimerende. Men vi holder modet oppe: vi ved inderst inde godt, at det snart er ovre.

Spelat på

Hyggecon (1999)
EidoCon (2001)
Hyggecon (2002)

Priser

Hyggecon (2002)

Vinnare, Bedste Arrangørmateriale [+]


Skicka in rättelser om den här sidan