Om Alexandria
Hjälp oss: Att-göra
Skicka in rättelser

Sök efter spel
Etiketter
Alexandria i siffror

Platser
Kalender
Bloggflöden
Priser
Jost-spelet

Kontakta oss
Integritetspolicy
Logga in:
Language icon Välj språk:

dadeennbsv

Hareposten

9 - November 1999

Redaktionsruta

Udgiver Liveforeningen Eidolon
Redaktør Hans Christian Molbech
TAK!!! Dennis Godballe
Det Spydige Hjørne Jannick Raunow
Forside Paw Baltzersen
Tegninger Michael Ditlevsen
Tegninger Jakob Bredvig
Billeder Kim Tovgaard
Tryk Husets Trykkeri, Århus

Innehåll

Forside Forside Paw Baltzersen Illustrator
Leder Leder
Juleweekenden og den årlige generalforsamling står for døren. Nu ser vi tilbage på den forgangne tid, gennemgår regnskabet, husker de gode arrangementer og problemerne med andre.
Hans Christian Molbech Skribent
Update fra Inkvisitionen
I efterårsferien blev der afholdt et skelsættende møde i Eidolons Ringkøbing-baserede udvalg Inkvisitionen. Der havde været en hel del interne problemer og problemer med kommunikationen indtil da og det var også et af punkterne på dagsordenen.
Michael G. Houmann Skribent
Projektet - Et liveudvalg i Eidolon
Vi er blevet venligt bedt – af Harepostens redaktør HC Molbech – om at fortælle lidt om os selv og det har vi jo så tænkt os at gøre.
Dennis Godballe Skribent
For Lyngholms Skyld
Kampagnen For Lyngholms Skyld har nu været afholdt tre gange med ca. 50 deltagere hver gang. Derfor kommer der lige lidt oplysninger omkring kampagnen som sådan.
Dennis Godballe Skribent
Ny ørn på toppen
Det er nu et godt stykke tid siden torsdagscaféen på Den Høje i Århus hver torsdag klokken 19:00 blev et ØRN-arrangement, og vi kan konstatere at der kommer stadigt flere faste besøgende.
Hans Christian Molbech Skribent
Eidolon vs. skolerne i Århus
Da vi arrangerede Hyggecon sidste år var det uden de store problemer med Møllevangskolen, så derfor var det naturligt også at bede om samme skole til Matrix og Hyggecon i år.
Jakob Bavnshøj Skribent
Matrix kom ikke i fjernsynet
Lørdagen under Matrix havde vi besøg af Bo Kousgaard fra DR, der havde en børnereporter og en ekstra kameramand med. Bo arbejder på et projekt med at lave ungdomsfjernsyn hvor seeren selv kan bestemme handlingen.
Hans Christian Molbech Skribent
Update fra LVE Sektor
LVE Sektor er inde i en meget hektisk periode. Vi har haft to projekter meget tæt op ad hinanden, og det har tæret på kræfterne. Vi har derfor udskudt Paranoia Live - det er vores hjertebarn, og det fortjener ikke en halvhjertet indsats pga udmattethed.
Ryan Rohde Hougaard Skribent
Der var engang en gryde
Eidolon er jo en effektiv og beslutsom forening. Derfor har bestyrelsen også valgt at gøre noget ved et af de konstant tilbagevendende problemer: Madlavning.
Ernst Jensen Skribent
Øøh... er det et E i midten?
Under Sommerweekenden i sommers blev Eidolons nye logo offentliggjort. Vi havde udskrevet en lille konkurrence om hvem der kunne lave det bedste logo hvorved man så kunne vinde et års gratis medlemskab af Eidolon – og selvom der ikke var særlig mange bidrag til konkurrencen, var de få vi fik, alle sammen smaddergode.
Michael G. Houmann Skribent
Jerry Springer-live
Hvor tit har du ikke drømt om at hænge din ekskæreste ud for offentligheden? Eller hvad med ham som fik alle dine XP for næsen af dig?
Jost L. Hansen Skribent
Kan jeg se noget identifikation?
Yay! Nu sker det endeligt! Nu varer det ikke længe inden alle vores kære medlemmer kan få et medlemskort, der reflekterer vores foreningsfremskridt.
Michael G. Houmann Skribent
Eidolons historie
I skrivende stund har 190 personer været medlem af Eidolon siden Eidolons stiftelse 15. marts 1997, og af dem der var medlem i 1997 er der kun 22 tilbage.
Hans Christian Molbech Skribent
Regler Regler: Zombie-live 2. Ed.
In a galaxy far, far away...
Et diplomatrumskib i år 2408 er landet på en uudforsket planet langt ude i rummet. Rumskibets besætning har været ude på planeten for at søge efter liv, men har intet fundet. De har forsøgt at starte motorerne og hele svineriet, da noget går galt...

Peter Bengtsen Skribent
Hvad får jeg ud af det?
Hvis man bare spørger en person om han/hun vil være medlem af din forening, kan man være sikker på at svaret bliver nej. Der er nødt til at være en gulerod for at få folk med. At guleroden for den ene så ligner en lort for andre er en anden ting.
Medlem nr. 58 Skribent
Reportage Reportage: En Matrix-arrangørs tanker
Den første weekend i oktober (1.-3.) afholdt Eidolon cyberpunkscenariet ”Matrix”. Vi endte med at være omkring 130 deltagere og brugte ca. 34 timer på Møllevangskolen her i Århus.
Michael G. Houmann Skribent
Reportage Reportage: Horrorcon i Bakspejlet
En dag i august blev jeg ringet op af en ven. Spørgsmålet var om jeg ville med på en ”con”- (det blev det vist nok kaldt), og på det tidspunkt anede jeg ikke hvad rollespil var.
Nete Nielsen Skribent
Reportage Reportage: Stevie i rummet
Gennem længere tid har rygterne gået om hvad Stevie præcis ville gøre når han havde overtaget herredømmet på Jorden.
Andreas Ravn Skovse Skribent
Reportage Reportage: Lyngholmkampagnen i Bakspejlet
Igennem de sidste 3 måneder (august, september og oktober) har der kørt en livekampagne i Aulum kaldet For Lyngholms Skyld.
Christian Kartono Risager Skribent
TAK!!!
Siden sidst er der sket en hel del i Eidolon. Matrix er blevet afholdt. En kampagne i Vestjylland er blevet startet op. Horrorcon er vel overstået og Hyggecon 99 er løbet af stablen.
Dennis Godballe Skribent
Klumme Det Spydige Hjørne
Hej, og velkommen tilbage til Den Spydige Klumme. Det der med brevkassen er jo mere et dække over hvad jeres alle sammens Spyd i virkeligheden sidder og laver.
Jannick Raunow Skribent
Citater fra Fionias bod
Hørt fra dumme besøgende ved Fionias bod på middelaldermarkedet ved Tøjhusmuseet i efterårsferien.


Skicka in rättelser om den här sidan