Alexandria

Om Alexandria
Skicka in rättelser
Kontakta oss

Sök efter spel
Etiketter
Alexandria i siffror

Kalender
Jost-spelet
Bloggflöden

Priser

In English

Integritetspolicy
Logga in:
Välj språk:

dadeennbsv

Exordium

System: LARP
Genre: Intrige
Deltagare: 30 spelare

Av

✏️Michael Houmann
✏️Hans Christian Molbech
✏️Jannick Raunow

Beskrivning

Det hele startede med dette opslag i foråret 1988:

-----
Exordium
Selv i dagens Danmark kan man ikke beskæftige sig med noget nyt og "alternativt" uden at blive kaldt alt fra plattenslager til satanist og møde fordomme overalt. Selvom vi lever i 1988 skulle man tro at vi befandt os i den mørke middelalder. Det vil vi gøre noget ved og vi håber at du vil være med.
Vi planlægger at lave en åben messe hvor alle "alternative" kan møde op og oplyse om deres interesse samt komme i kontakt med andre "alternative". Vi er selv rollespillere og planlægger at holde messen i forbindelse med en rollespilskongres senere på året. Vi har besluttet at kalde messen Exordium og håber at den kan være indledningen til et større samarbejde mellem os anderledes grupper.

Er du interesseret i at få en gratis stand på messen eller bare høre nærmere, så kontakt Lau Vestager på 06-273351.
-----

Opslaget var at finde rundt omkring i landet på universiteter, biblioteker, i de få store rollespilsklubber der fandtes dengang, og der var sågar nogle få notitser i enkelte aviser. Inden længe henvendte en del interesserede sig og en aftale kom i stand med arrangørerne af rollespilskongressen Hyggecon 88 om at messen kunne afholdes i forbindelse med denne. Og det er her, vi begynder liverollespillet.

Messen er planlagt til at vare 6 timer og starter med at arrangørerne (de spillere, der spiller rollespillerne) får fordelt de andre messedeltagere på stande og budt folk velkomne. Hvad der derudover sker frem til messens afslutning, kommer an på deltagerne. Arrangørerne håber som bekendt på at få et samarbejde op at stå mellem deltagerne - måske få dannet en "oplysningsforening", mens de resterende deltagere kan have lignende eller helt andre motiver for deres deltagelse i messen.

Hvis du vil være med til at spille Exordium, skal du sætte dig ned og tænke over hvad du kunne spille af roller. Har du altid ønsket at udfolde dine evner indenfor det alternative - tarotkort, stenhealing osv. - eller ved du en masse om ufoer, overnaturlige fænomener, regressionshypnose og paranormale studier - eller går du rundt med en journalist eller en kommunal skrankepave inden i dig, ja så skriv nogle ord ned omkring dig selv og din erfaring med liverollespil og læg det sammen med et billede ved din tilmelding. Og HUSK billedet!

Lykkes førnævnte procedure for dig, vil du inden Hyggecon modtage regler og et fyldigt oplæg til din rolle, så du kan nå at finde det rigtige kostume frem og møde velforberedt op på messen.

Spelat på

Hyggecon (1998)


Skicka in rättelser om den här sidan