About Alexandria
Give a hand: To-do
Submit corrections

Search for a game
Tags
Alexandria in numbers

Locations
Calendar
Blog feeds
Awards
The Jost Game

Contact us
Privacy policy
Login:
Language icon Choose language:

dadeennbsv

Kærlighedens Rapsodi

Front page for Kærlighedens Rapsodi

(AKA: Barbara Cartland Live)

RPG system: LARP
Genre: Drama, Intrige
Participants: 20 players

By

✏️Klaus Meier Olsen
✏️Julie Streit Pilegaard

Download

Zip Scenario [Danish] (7.3 MB)

Description

Postyret og travlheden med at arrangere ballet havde holdt alle i huset travlt beskæftiget i snart en måned. Staldene med de smukke rideheste skulle være klar, bådene på søen, haven og parken med de smukke træer, alt skulle være i perfekt stand. Lys og blomster blev hentet ind og køkkenet bugnede med fremmede og eksotiske lækkerier. Vinkælderen blev åbnet og flasker båret op. Hvert eneste værelse blev gjort i stand, sølvtøjet blev pudset og krystallysekronerne set efter så de kunne skinne med al deres pragt som i gamle dage.

Tjenestefolkene havde hvisket og tisket i krogene. Aldrig siden Baronens død havde der været holdt selskaber på Langdale Hall. Trods sit svækkede helbred så Enkebaronessen selv til at alt var i skønneste orden.

Gæstelisten havde hushovmesteren og Enkebaronessen holdt for sig selv, derfor var der megen spekulation om hvem der var inviteret.

De unge tjenestepiger sukkede ved tanken om de yderst betydningsfulde gæster. Om de skulle se smukke kvinder i fortryllende kjoler, frisure og smykker danse med de unge Lorder, fyrster og grever som ved ballerne i London. Der blev gættet og snakket.

En havde hørt rygter om fornemme gæster helt fra Tyskland og Rusland.

- Ja, havde en anden sagt, - endda helt fra Indien.

Ved tetid, gispede alle i køkkenet, da det blev fortalt at selv Enkebaronessens søster ville komme helt fra Frankrig.

- Det var da også kun på tide, sagde en gartner lidt spydigt, - Jeg husker sidst hun så sin eneste voksne nevø. Det var tilbage i 1847, da han blev døbt, ja, det var.

Folkene nikkede.

- Tys, vis respekt for Hendes Nådes familie, skændede den gamle kokkepige, - vi skal hellere være glade for hvis den unge Herre snart gifter sig med en passende ung dame.

- Ja, udbrød en af de unge lakajer og så hemmelighedsfuld ud, - jeg kom tilfældigvis til at se på gæstelisten, da den lå på hushovmesters bord i morges…!

Dette fremkaldte et større postyr, da alle stillede spørgsmål om hvad han havde læst, selvom de vidste at det havde været strengt forkert af ham at stikke næsen i ting som ikke vedkom ham.

- Men hvem kommer? spurgte alle.

Lakajen lænede sig frem og alle lyttede med tilbageholdt åndedrag til hvad han havde at sige. Da han var færdig med at fortælle hvad han havde set, sukkede den gamle kokkepige.

- Jamen, du godeste Gud, sagde hun og lo så hjerteligt som kun hun kunne. - Det bliver ved min garv en aften med gæster dette hus vil huske i lange tider fremover.

Played at

Fastaval - Rollespilleren og samfundet (2003)
SeCONd Chance (2007)
Ba-Con (2010)

Awards

Fastaval - Rollespilleren og samfundet (2003)

Nominated, Bedste Live
Nominated, Live-publikumsprisen (Femteplads)

Referenced in the following articles

Kærlighedens rapsodi - et Barbara Cartliand-live Page 9 22 (Maj 2003) Hareposten

TriviaSend corrections for this page