Alexandria

Om Alexandria
Hjälp oss: Att-göra
Skicka in rättelser

Sök efter spel
Etiketter
Alexandria i siffror

Kalender
Bloggflöden
Priser
Jost-spelet

Kontakta oss
Integritetspolicy
Logga in:
Välj språk:

dadeennbsv

Kærlighedens Rapsodi

Omslag till Kærlighedens Rapsodi

(aka: Barbara Cartland Live)

System: LARP
Genre: Drama, Intrige
Deltagare: 20 spelare

Av

✏️Klaus Meier Olsen
✏️Julie Streit Pilegaard

Beskrivning

Postyret og travlheden med at arrangere ballet havde holdt alle i huset travlt beskæftiget i snart en måned. Staldene med de smukke rideheste skulle være klar, bådene på søen, haven og parken med de smukke træer, alt skulle være i perfekt stand. Lys og blomster blev hentet ind og køkkenet bugnede med fremmede og eksotiske lækkerier. Vinkælderen blev åbnet og flasker båret op. Hvert eneste værelse blev gjort i stand, sølvtøjet blev pudset og krystallysekronerne set efter så de kunne skinne med al deres pragt som i gamle dage.

Tjenestefolkene havde hvisket og tisket i krogene. Aldrig siden Baronens død havde der været holdt selskaber på Langdale Hall. Trods sit svækkede helbred så Enkebaronessen selv til at alt var i skønneste orden.

Gæstelisten havde hushovmesteren og Enkebaronessen holdt for sig selv, derfor var der megen spekulation om hvem der var inviteret.

De unge tjenestepiger sukkede ved tanken om de yderst betydningsfulde gæster. Om de skulle se smukke kvinder i fortryllende kjoler, frisure og smykker danse med de unge Lorder, fyrster og grever som ved ballerne i London. Der blev gættet og snakket.

En havde hørt rygter om fornemme gæster helt fra Tyskland og Rusland.

- Ja, havde en anden sagt, - endda helt fra Indien.

Ved tetid, gispede alle i køkkenet, da det blev fortalt at selv Enkebaronessens søster ville komme helt fra Frankrig.

- Det var da også kun på tide, sagde en gartner lidt spydigt, - Jeg husker sidst hun så sin eneste voksne nevø. Det var tilbage i 1847, da han blev døbt, ja, det var.

Folkene nikkede.

- Tys, vis respekt for Hendes Nådes familie, skændede den gamle kokkepige, - vi skal hellere være glade for hvis den unge Herre snart gifter sig med en passende ung dame.

- Ja, udbrød en af de unge lakajer og så hemmelighedsfuld ud, - jeg kom tilfældigvis til at se på gæstelisten, da den lå på hushovmesters bord i morges…!

Dette fremkaldte et større postyr, da alle stillede spørgsmål om hvad han havde læst, selvom de vidste at det havde været strengt forkert af ham at stikke næsen i ting som ikke vedkom ham.

- Men hvem kommer? spurgte alle.

Lakajen lænede sig frem og alle lyttede med tilbageholdt åndedrag til hvad han havde at sige. Da han var færdig med at fortælle hvad han havde set, sukkede den gamle kokkepige.

- Jamen, du godeste Gud, sagde hun og lo så hjerteligt som kun hun kunne. - Det bliver ved min garv en aften med gæster dette hus vil huske i lange tider fremover.

Spelat på

Fastaval - Rollespilleren og samfundet (2003)
SeCONd Chance (2007)
Ba-Con (2010)

Priser

Fastaval - Rollespilleren og samfundet (2003)

Nominerad, Bedste Live
Nominerad, Live-publikumsprisen (Femteplads)

TriviaSkicka in rättelser om den här sidan