Om Alexandria
Give a hand: To-do
Send inn rettelser

Søk etter spill
Nøkkelord
Alexandria i tall

Locations
Kalender
Blogg-feeds
Priser
Jost-spillet

Kontakt oss
Privacy policy
Logg inn:
Language icon Velg språk:

dadeennbsv

Er du OK?

Forside til Er du OK?

Sjanger: Drama, Novellescenarie
Deltakere: 1 GM, 4 players

Av

✏️Stefan Skriver Lægteskov

Last ned

Zip Scenarie [dansk] (4,9 MB)

Beskrivelse

“Er du Ok?” handler om livet i en familie med skizofreni.

Nogle gange sidder man juleaften og ser at julemanden der træder ind og begynder at dele gaver ud i virkeligheden er en russer fra Tjernobyl, han er her for at bestråle gaverne, jeres mad og alle jeres ting, men ingen i din familie kan se det. Du prøver at redde dit eget og deres liv, men de ender med holde dig fast og juleaften ender på den psykiatriske skadestue hvor mor sidder og græder.

Dette er scenarie er et socialrealistisk drama, hvor du som spiller for lov at kigge ind i en familie hvor en almindelig hverdag kun er noget der sker for andre mennesker. Hvor det at opnå ’hverdag’ og ’det normale’ er en triumf.

En intens og spændt atmosfære fremdrives med enkle spilteknikker, der benytter sig af hemmelige tegn og kropssprog, i scener hvor man i fællesskab forsøger at vinde over sindslidelsen.

Karaktererne er den skizofrene og dennes familie, og scenerne veksler mellem hverdagsscener der potentielt, og sandsynligvis, bliver afsporet og scener der viser den indre kamp imellem virkelighed og vrangforestillinger, set fra den syge persons vinkel. Hvordan man håndterer at være sindssyg, klar over det, men ude af stand til at tackle det.

Spilt på

Fastaval (2013)

TriviaSend inn rettelser om denne siden