Om Alexandria
Hjälp oss: Att-göra
Skicka in rättelser

Sök efter spel
Etiketter
Alexandria i siffror

Platser
Kalender
Bloggflöden
Priser
Jost-spelet

Kontakta oss
Integritetspolicy
Logga in:
Language icon Välj språk:

dadeennbsv

Er du OK?

Omslag till Er du OK?

Genre: Drama, Novellescenarie
Deltagare: 1 SL, 4 spelare

Av

✏️Stefan Skriver Lægteskov

Ladda ned

Zip Scenario [danska] (4,9 MB)

Beskrivning

“Er du Ok?” handler om livet i en familie med skizofreni.

Nogle gange sidder man juleaften og ser at julemanden der træder ind og begynder at dele gaver ud i virkeligheden er en russer fra Tjernobyl, han er her for at bestråle gaverne, jeres mad og alle jeres ting, men ingen i din familie kan se det. Du prøver at redde dit eget og deres liv, men de ender med holde dig fast og juleaften ender på den psykiatriske skadestue hvor mor sidder og græder.

Dette er scenarie er et socialrealistisk drama, hvor du som spiller for lov at kigge ind i en familie hvor en almindelig hverdag kun er noget der sker for andre mennesker. Hvor det at opnå ’hverdag’ og ’det normale’ er en triumf.

En intens og spændt atmosfære fremdrives med enkle spilteknikker, der benytter sig af hemmelige tegn og kropssprog, i scener hvor man i fællesskab forsøger at vinde over sindslidelsen.

Karaktererne er den skizofrene og dennes familie, og scenerne veksler mellem hverdagsscener der potentielt, og sandsynligvis, bliver afsporet og scener der viser den indre kamp imellem virkelighed og vrangforestillinger, set fra den syge persons vinkel. Hvordan man håndterer at være sindssyg, klar over det, men ude af stand til at tackle det.

Spelat på

Fastaval (2013)

TriviaSkicka in rättelser om den här sidan