Über Alexandria
Hilf uns: Aufgabenliste
Korrektionen einschicken

Nach Spielen suchen
Markierungen
Alexandria in Zahlen

Locations
Kalender
Blog-Feeds
Preise
Das Jost-Spiel

Uns kontaktieren
Privatsphärepolitik
Einloggen:
Language icon Sprache wählen:

dadeennbsv

Er du OK?

Vorderseite für Er du OK?

Genre: Drama, Novellescenarie
Teilnehmer: 1 Spielleiter, 4 Spieler

Von

✏️Stefan Skriver Lægteskov

Herunterladen

Zip Szenario [Dänisch] (4,9 MB)

Beschreibung

“Er du Ok?” handler om livet i en familie med skizofreni.

Nogle gange sidder man juleaften og ser at julemanden der træder ind og begynder at dele gaver ud i virkeligheden er en russer fra Tjernobyl, han er her for at bestråle gaverne, jeres mad og alle jeres ting, men ingen i din familie kan se det. Du prøver at redde dit eget og deres liv, men de ender med holde dig fast og juleaften ender på den psykiatriske skadestue hvor mor sidder og græder.

Dette er scenarie er et socialrealistisk drama, hvor du som spiller for lov at kigge ind i en familie hvor en almindelig hverdag kun er noget der sker for andre mennesker. Hvor det at opnå ’hverdag’ og ’det normale’ er en triumf.

En intens og spændt atmosfære fremdrives med enkle spilteknikker, der benytter sig af hemmelige tegn og kropssprog, i scener hvor man i fællesskab forsøger at vinde over sindslidelsen.

Karaktererne er den skizofrene og dennes familie, og scenerne veksler mellem hverdagsscener der potentielt, og sandsynligvis, bliver afsporet og scener der viser den indre kamp imellem virkelighed og vrangforestillinger, set fra den syge persons vinkel. Hvordan man håndterer at være sindssyg, klar over det, men ude af stand til at tackle det.

Hier gespielt worden

Fastaval (2013)

ExtrainformationenKorrektionen für diese Seite einschicken