Om Alexandria
Give a hand: To-do
Send inn rettelser

Søk etter spill
Nøkkelord
Alexandria i tall

Kalender
Blogg-feeds
Priser
Jost-spillet

Kontakt oss
Privacy policy
Logg inn:
Language icon Velg språk:

dadeennbsv

Jackpot

Forside til Jackpot

System: Fusion
Sjanger: Action, Efterforskning
Deltakere: 1 GM, 4 players

Av

✏️René Toft

Last ned

PDF Scenarie [dansk] (4,8 MB)
PDF Handouts [dansk] (1,2 MB)

Beskrivelse

Peter: I gjorde det sgu. 20 millioner. De ligger lige her i tasken. Hold da kæft hvor var det nemt. Alle gjorde som de skulle. Ingen kom til skade. Alt gik som planlagt. Nu skal I bare holde lav profil en måneds tid indtil den værste medie dækning er over, politiet givet op og forsikringssummen til banken tilbagebetalt, så alle er ligeglade.

Ulrik: Hold kæft det gik fedt. WOOOHOOO. Fedt fedt fedt. Amok. Nu skal du bare lige have din share af byttet så du kan betale de der fåking rockere, så er du homefree. I havde godt nok aftalt at lay low indtil om en måneds tid, men du burde da lige ku få i det mindste nogen af pengene. Ellers er du en færdig mand. Det burde de andre da forstå.

Gunnar: Utroligt. Det gik faktisk. Tabernakkerne du arbejdede med klarede faktisk deres arbejde. 20 millioner kroner. 2 0 m i l l i o n e r k r o n e r. Det er fem millioner hver. Det må siges at være en pæn timeløn, men det burde være muligt at lave en bedre fordeling. 10 millioner til dig måske. Eller endda 20. Det er i hvert fald ikke alle af de andre der har fortjent deres del. Play it cool, så opdager de andre ikke en skid.

Kurt: Du stoler ikke på de andre. Det kan godt ske de gjorde deres arbejde og I er 20 millioner rigere, men kan de holde kæft? I skal holde lav profil en måneds penge på den her lille sommerhus lorteø uden for sæsonen, men kan de andre det? Kender de overhovedet til fænomenet lav profil? Og hvem siger at der ikke er nogen af øboerne, der genkender jer? Så sidder I jo som rotter i fælden fanget på en fucking ø. Shit, det her er garanteret en røv dårlig idé.

4 mænd. 20 millioner kroner. 1 måned på Møjø uden for sæsonen. Det kan kun gå galt.

Spilt på

TRoA Con - Dybet (2006)
Vintersol (2006)
Con2 - Ude af CONtext (2023)


Send inn rettelser om denne siden