Alexandria

Hjälp oss: Att-göra
Skicka in rättelser

Sök efter spel
Etiketter
Alexandria i siffror

Kalender
Bloggflöden
Priser
Jost-spelet

Kontakta oss
Integritetspolicy
Logga in:
Välj språk:

dadeennbsv

Jackpot

Omslag till Jackpot

System: Fusion
Genre: Action, Efterforskning
Deltagare: 1 SL, 4 spelare

Av

✏️René Toft

Ladda ned

PDF Scenariet (4,8 MB)
PDF Handout (1,2 MB)

Beskrivning

Peter: I gjorde det sgu. 20 millioner. De ligger lige her i tasken. Hold da kæft hvor var det nemt. Alle gjorde som de skulle. Ingen kom til skade. Alt gik som planlagt. Nu skal I bare holde lav profil en måneds tid indtil den værste medie dækning er over, politiet givet op og forsikringssummen til banken tilbagebetalt, så alle er ligeglade.

Ulrik: Hold kæft det gik fedt. WOOOHOOO. Fedt fedt fedt. Amok. Nu skal du bare lige have din share af byttet så du kan betale de der fåking rockere, så er du homefree. I havde godt nok aftalt at lay low indtil om en måneds tid, men du burde da lige ku få i det mindste nogen af pengene. Ellers er du en færdig mand. Det burde de andre da forstå.

Gunnar: Utroligt. Det gik faktisk. Tabernakkerne du arbejdede med klarede faktisk deres arbejde. 20 millioner kroner. 2 0 m i l l i o n e r k r o n e r. Det er fem millioner hver. Det må siges at være en pæn timeløn, men det burde være muligt at lave en bedre fordeling. 10 millioner til dig måske. Eller endda 20. Det er i hvert fald ikke alle af de andre der har fortjent deres del. Play it cool, så opdager de andre ikke en skid.

Kurt: Du stoler ikke på de andre. Det kan godt ske de gjorde deres arbejde og I er 20 millioner rigere, men kan de holde kæft? I skal holde lav profil en måneds penge på den her lille sommerhus lorteø uden for sæsonen, men kan de andre det? Kender de overhovedet til fænomenet lav profil? Og hvem siger at der ikke er nogen af øboerne, der genkender jer? Så sidder I jo som rotter i fælden fanget på en fucking ø. Shit, det her er garanteret en røv dårlig idé.

4 mænd. 20 millioner kroner. 1 måned på Møjø uden for sæsonen. Det kan kun gå galt.

Spelat på

TRoA Con - Dybet (2006)
Vintersol (2006)


Skicka in rättelser om den här sidan