Alexandria

Om Alexandria
Send inn rettelser
Kontakt oss

Søk etter spill
Nøkkelord
Alexandria i tall

Kalender
Jost-spillet
Blogg-feeds

Priser

In English

Privacy policy
Logg inn:
Velg språk:

dadeennbsv

Operation Jötunheimr

Forside til Operation Jötunheimr

System: Spycraft D20
Sjanger: Action
Deltakere: 1 GM, 6 players

Av

✏️Thomas Jakobsen
✏️Rasmus Wagner

Last ned

PDF Scenariet (2,0 MB)
PDF Opsamling til spillederen (0,1 MB)
PDF Velkomst til spillerne (0,5 MB)
PDF Handouts (4,9 MB)
PDF Spilpersoner (4,5 MB)

Beskrivelse

Seks mennesker vil balancere på kanten af verdens undergang. En runesten fra Reichsmuseum Germania leder dem til det Tredje Riges seneste hemmelige militærprojekt.

Anden verdenskrig er ikke forbi, og her i år 1951, er verden i forfald. Europa er hærget af Fimbul vinteren, og den germanske krigsmaskine er ustoppelig. USA kæmper for overlevelse mens Nazityskland gør klar til en invasion af Nordamerika, og Sovejtunioen eksisterer kun i det fjerne Sibirien.

På Balkan kæmper modige mænd og kvinder mod det Tredje Riges sejrrige tropper. De er verdenens sidste håb. En borgerkrig er brudt ud, og en tid så det ud til at Føreren ville tabe. Nu har SS troppernes jernnævne slået det meste af modstanden ned, og Feltmaskal Rommel leder nu oprørernes sidste kamp mod overmagten.

SS-Obergruppenführer Reinhart Heydrichs vil fra det norske urfjeld bringe et nyt våben frem til frontlinien. Hans håndlangere fra det okkulte Ahnenerbe, vil med deres arbejde fremskynde det sidste slag.

Seks mennekser der tror på det gode i mennesket, er de eneste der kan stoppe Operation Jötunheimr. De er forbundet af had til Hitlers ødelæggelse af deres fædreland. Snart balancerer de på kanten af verdens undergang.

Spilt på

Fastaval (2004)
Vintersol (2009)


Send inn rettelser om denne siden