Alexandria

Om Alexandria
Hjälp oss: Att-göra
Skicka in rättelser

Sök efter spel
Etiketter
Alexandria i siffror

Kalender
Bloggflöden
Priser
Jost-spelet

Kontakta oss
Integritetspolicy
Logga in:
Language icon Välj språk:

dadeennbsv

Operation Jötunheimr

Omslag till Operation Jötunheimr

System: Spycraft D20
Genre: Action
Deltagare: 1 SL, 6 spelare

Av

✏️Thomas Jakobsen
✏️Rasmus Wagner

Ladda ned

PDF Scenario [danska] (2 MB)
PDF Opsamling til spillederen [danska] (0,1 MB)
PDF Velkomst til spillerne [danska] (0,5 MB)
PDF Handouts [danska] (4,9 MB)
PDF Karaktärer [danska] (4,5 MB)

Beskrivning

Seks mennesker vil balancere på kanten af verdens undergang. En runesten fra Reichsmuseum Germania leder dem til det Tredje Riges seneste hemmelige militærprojekt.

Anden verdenskrig er ikke forbi, og her i år 1951, er verden i forfald. Europa er hærget af Fimbul vinteren, og den germanske krigsmaskine er ustoppelig. USA kæmper for overlevelse mens Nazityskland gør klar til en invasion af Nordamerika, og Sovejtunioen eksisterer kun i det fjerne Sibirien.

På Balkan kæmper modige mænd og kvinder mod det Tredje Riges sejrrige tropper. De er verdenens sidste håb. En borgerkrig er brudt ud, og en tid så det ud til at Føreren ville tabe. Nu har SS troppernes jernnævne slået det meste af modstanden ned, og Feltmaskal Rommel leder nu oprørernes sidste kamp mod overmagten.

SS-Obergruppenführer Reinhart Heydrichs vil fra det norske urfjeld bringe et nyt våben frem til frontlinien. Hans håndlangere fra det okkulte Ahnenerbe, vil med deres arbejde fremskynde det sidste slag.

Seks mennekser der tror på det gode i mennesket, er de eneste der kan stoppe Operation Jötunheimr. De er forbundet af had til Hitlers ødelæggelse af deres fædreland. Snart balancerer de på kanten af verdens undergang.

Spelat på

Fastaval (2004)
Vintersol (2009)


Skicka in rättelser om den här sidan