About Alexandria
Give a hand: To-do
Submit corrections

Search for a game
Tags
Alexandria in numbers

Locations
Calendar
Blog feeds
Awards
The Jost Game

Contact us
Privacy policy
Login:
Language icon Choose language:

dadeennbsv

Operation Jötunheimr

Front page for Operation Jötunheimr

RPG system: Spycraft D20
Genre: Action
Participants: 1 GM, 6 players

By

✏️Thomas Jakobsen
✏️Rasmus Wagner

Download

PDF Scenario [Danish] (2 MB)
PDF Opsamling til spillederen [Danish] (0.1 MB)
PDF Velkomst til spillerne [Danish] (0.5 MB)
PDF Handouts [Danish] (4.9 MB)
PDF Characters [Danish] (4.5 MB)

Description

Seks mennesker vil balancere på kanten af verdens undergang. En runesten fra Reichsmuseum Germania leder dem til det Tredje Riges seneste hemmelige militærprojekt.

Anden verdenskrig er ikke forbi, og her i år 1951, er verden i forfald. Europa er hærget af Fimbul vinteren, og den germanske krigsmaskine er ustoppelig. USA kæmper for overlevelse mens Nazityskland gør klar til en invasion af Nordamerika, og Sovejtunioen eksisterer kun i det fjerne Sibirien.

På Balkan kæmper modige mænd og kvinder mod det Tredje Riges sejrrige tropper. De er verdenens sidste håb. En borgerkrig er brudt ud, og en tid så det ud til at Føreren ville tabe. Nu har SS troppernes jernnævne slået det meste af modstanden ned, og Feltmaskal Rommel leder nu oprørernes sidste kamp mod overmagten.

SS-Obergruppenführer Reinhart Heydrichs vil fra det norske urfjeld bringe et nyt våben frem til frontlinien. Hans håndlangere fra det okkulte Ahnenerbe, vil med deres arbejde fremskynde det sidste slag.

Seks mennekser der tror på det gode i mennesket, er de eneste der kan stoppe Operation Jötunheimr. De er forbundet af had til Hitlers ødelæggelse af deres fædreland. Snart balancerer de på kanten af verdens undergang.

Played at

Fastaval (2004)
Vintersol (2009)


Send corrections for this page