Alexandria

Giv en hånd
Indsend rettelser

Søg efter spil
Tags
Alexandria i tal

Kalender
Blog-feeds
Priser
Jost-spillet

Kontakt os
Privatlivspolitik
Log ind:
Vælg sprog:

dadeennbsv

Operation Jötunheimr

Forside til Operation Jötunheimr

System: Spycraft D20
Genre: Action
Deltagere: 1 GM, 6 spillere

Af

✏️Thomas Jakobsen
✏️Rasmus Wagner

Download

PDF Scenariet (2,0 MB)
PDF Opsamling til spillederen (0,1 MB)
PDF Velkomst til spillerne (0,5 MB)
PDF Handouts (4,9 MB)
PDF Spilpersoner (4,5 MB)

Foromtale

Seks mennesker vil balancere på kanten af verdens undergang. En runesten fra Reichsmuseum Germania leder dem til det Tredje Riges seneste hemmelige militærprojekt.

Anden verdenskrig er ikke forbi, og her i år 1951, er verden i forfald. Europa er hærget af Fimbul vinteren, og den germanske krigsmaskine er ustoppelig. USA kæmper for overlevelse mens Nazityskland gør klar til en invasion af Nordamerika, og Sovejtunioen eksisterer kun i det fjerne Sibirien.

På Balkan kæmper modige mænd og kvinder mod det Tredje Riges sejrrige tropper. De er verdenens sidste håb. En borgerkrig er brudt ud, og en tid så det ud til at Føreren ville tabe. Nu har SS troppernes jernnævne slået det meste af modstanden ned, og Feltmaskal Rommel leder nu oprørernes sidste kamp mod overmagten.

SS-Obergruppenführer Reinhart Heydrichs vil fra det norske urfjeld bringe et nyt våben frem til frontlinien. Hans håndlangere fra det okkulte Ahnenerbe, vil med deres arbejde fremskynde det sidste slag.

Seks mennekser der tror på det gode i mennesket, er de eneste der kan stoppe Operation Jötunheimr. De er forbundet af had til Hitlers ødelæggelse af deres fædreland. Snart balancerer de på kanten af verdens undergang.

Spillet på

Fastaval (2004)
Vintersol (2009)


Indsend rettelser for denne side