Alexandria

Give a hand: To-do
Send inn rettelser

Søk etter spill
Nøkkelord
Alexandria i tall

Kalender
Blogg-feeds
Priser
Jost-spillet

Kontakt oss
Privacy policy
Logg inn:
Velg språk:

dadeennbsv

Elevator

Forside til Elevator

System: Systemløst
Sjanger: Drama, Projekt R'lyeh, Thriller
Deltakere: 5 players

Av

✏️Sebastian Flamant

Last ned

PDF Scenarie (1,9 MB)
PDF Characters (0,7 MB)
PDF Bilag (1,2 MB)

Beskrivelse

Hvis du en dag finder ud af hvad du venter på, så slå et smut forbi Eustache Toutseuls residens i Byen. Dér skal jeg vise dig, at du har ventet på det forkerte. Dér skal jeg fortælle dig en historie om et rige uden navn, om fangenskab, om ran og flugt. Dér skal jeg digte et nyt jeg til dig, som er mig som det er dig. Men vi ved begge at du ikke kommer forbi. Du har travlt med dine nøgler, og en dag erfarer du måske hvilke døre de åbner.

Mens du er ved det, så send bud efter hjælp. Der er en elevator, der er gået i stykker. Der er folk inde i den. Og reparatøren, som ellers tilbringer størstedelen af sit liv i opgangen, er fanget med dig. Så måske er det på tide at revurdere situationen. For volapykmanden er næppe til stor hjælp.

Men Elevator handler ikke om volapykmanden. Snarere er det et eventyr om rigtige mennesker, som er fanget af en ond troldmand i et højt tårn og som kæmper for at bryde deres lænker. Det er historien om et rige uden navn, om et spøgelse, om telefoner der opfører sig underligt, om nøgler og låse. Og om en elevator der er gået i stå mellem anden og tredje.

Spilt på

Fastaval (2002)
Orkon (2002)
ConCarneval 2 (2003)
Vintersol (2007)

Priser

Fastaval (2002)

Winner, Bedste Spilpersoner
Nominated, Bedste Scenarie
Nominated, Bedste Effekter
Nominated, Bedste Bipersoner
Nominated, Bedste Redigering

LenkerSend inn rettelser om denne siden