Alexandria

Om Alexandria
Skicka in rättelser
Kontakta oss

Sök efter spel
Etiketter
Alexandria i siffror

Kalender
Jost-spelet
Bloggflöden

Priser

In English
Logga in:
Välj språk:

daennbsv

Elevator

Omslag till Elevator

System: Systemløst
Genre: Drama, Projekt R'lyeh, Thriller
Deltagare: 5 players

Av

✏️Sebastian Flamant

Ladda ned

PDF Scenariet (1,9 MB)
PDF Spilpersoner (0,7 MB)
PDF Bilag (1,2 MB)

Beskrivning

Hvis du en dag finder ud af hvad du venter på, så slå et smut forbi Eustache Toutseuls residens i Byen. Dér skal jeg vise dig, at du har ventet på det forkerte. Dér skal jeg fortælle dig en historie om et rige uden navn, om fangenskab, om ran og flugt. Dér skal jeg digte et nyt jeg til dig, som er mig som det er dig. Men vi ved begge at du ikke kommer forbi. Du har travlt med dine nøgler, og en dag erfarer du måske hvilke døre de åbner.

Mens du er ved det, så send bud efter hjælp. Der er en elevator, der er gået i stykker. Der er folk inde i den. Og reparatøren, som ellers tilbringer størstedelen af sit liv i opgangen, er fanget med dig. Så måske er det på tide at revurdere situationen. For volapykmanden er næppe til stor hjælp.

Men Elevator handler ikke om volapykmanden. Snarere er det et eventyr om rigtige mennesker, som er fanget af en ond troldmand i et højt tårn og som kæmper for at bryde deres lænker. Det er historien om et rige uden navn, om et spøgelse, om telefoner der opfører sig underligt, om nøgler og låse. Og om en elevator der er gået i stå mellem anden og tredje.

Spelat på

Fastaval (2002)
Orkon (2002)
ConCarneval 2 (2003)
Vintersol (2007)

Priser

Fastaval (2002)

Winner, Bedste Spilpersoner
Nominated, Bedste Scenarie
Nominated, Bedste Effekter
Nominated, Bedste Bipersoner
Nominated, Bedste Redigering

Trivia

Länkar

"Elevator" til download på Projekt R'lyeh: http://rlyeh.alexandria.dk/pub/scenarier/scenarie.php3?id=45Skicka in rättelser om den här sidan