About Alexandria
Give a hand: To-do
Submit corrections

Search for a game
Tags
Alexandria in numbers

Locations
Calendar
Blog feeds
Awards
The Jost Game

Contact us
Privacy policy
Login:
Language icon Choose language:

dadeennbsv

Hareposten

34 - Februar 2009

Download

PDF Hareposten nummer 34 [Danish] (9.9 MB)

Colophon

Redaktør Mads Havshøj
Layout Mads Havshøj
Korrektur Jannick Raunow
Tryk Husets trykkeri Århus
Forside foto Mads Havshøj

Content

Page 2 Opråb
Noget må gøres! Alt for længe har vi ladet stå til. Alt for længe har DU (ja, dig) siddet på din flade, tv-kiggende, magelige, laskede, flæskede, sofa-elskende, skridtfedt-fremkaldende mås.
Thomas Mertz Skribent
Page 3 Leder Hareposten er blevet stjålet Mads Havshøj Skribent
Page 3 Hyggecon opstartsmøde
Såå’ det Hyggecon igen, og såå’ det Hyggecon igen, og Hyggecon varer lige til påske!
Jannick Raunow Skribent
Page 4 Praktisk Manipulation
Hvordan får man vennerne til at følge ens mindste vink? Hvordan får man en folkeskare til at skrige sit navn? Hvordan får man 20 i Charisma når den tolv-sidede terning er lagt væk og øllet flyder i krusene? I dette nummer af Hareposten løfter vi sløret for manipulation i den virkelige verden - og udstyrer dig med teknikker, du selv kan bruge til at tage kontrol over din omverden.
Jimbo the Orc Skribent
Page 9 Anmeldelse I Vargarnas Skugga IV: Spillror i Havet
One island, three cultures and fifty players. This is, in numbers, a short description of the larp Spillror i Havet that was played this August in the archipelago of western Finland. When calculated in numbers it was also the biggest larp for the organization in charge, rollspelsföreningen Eloria, a Swedish speaking larp organization. The larp was in many ways a success, mainly thanks to the hard working game masters Emil Hietanen, Erica Kolppanen, Emma Nykvist and Sebastian Köhler.
Vivi Bolin Skribent
Cajsa Nykvist Fotograf
Page 11 Så du vil køre Jeep?
Jeepform er en stilart indenfor rollespil der lægger vægt på metaspil, transparens og skræddersyede teknikker til den historie der fortælles. Det er blevet sammenlignet med improteater, psykodrama og performancekunst, og er blevet kaldt ”Hvad teater kunne blive” såvel som ”Friformsrollespil gjort ordentligt”
Frederik Berg Skribent
Page 13 Artikel Et skelet
Eidolon er en forening som eksisterer for at være et værktøj for aktive engagerede mennesker. Koger man det hele ind til suppeben, så er foreningen intet andet end et værktøj til at håndtere og agere i det samfund, vi nu engang lever i.
Jannick Raunow Skribent
Page 14 Læserbrev Få fingeren ud!!!
- Et åbent brev til dig, din dovne hund!
Ulrik Lehrskov Skribent
Page 16 Teaser Den fortabte Stad
Som traditionen har foreskrevet i mange år, afholder Einherjerne efter et års pause deres vanlige sommerscenarie. Konceptet er dog alt andet end gamle vaner, da scenariet i år går fra et mytisk middelalderscenarie med indlevelse og hygge, til et horrorscenarie sat i den kendte Warhammer-setting. Hareposten bringer som de første et kort uddrag af de nye ideer, der vil komme til at præge Einherjernes store sommerscenarie.
Allan Davidsen Skribent
Page 18 Læserbrev L(L)R set udefra
Et åbent brev til bestyrelsen

Nye læsere kan begynde her: For nogen år siden blev der stiftet en landsforening for levende rollespil, der, ikke overraskende, hed Landsforeningen for Levende Rollespil. På Landsforeningens seneste generalforsamling slettede den Levende fra sit navn, og hedder nu Landsforeningen for Rollespil, eller LR.

Andreas Ravn Skovse Skribent
Page 19 Det Spydige Hjørne Jannick Raunow Spydkaster
Page 20 Kalender Kalender


Send corrections for this page