About Alexandria
Give a hand: To-do
Submit corrections

Search for a game
Tags
Alexandria in numbers

Locations
Calendar
Blog feeds
Awards
The Jost Game

Contact us
Privacy policy
Login:
Language icon Choose language:

dadeennbsv

Shoot

Front page for Shoot

(AKA: Splatter Shoot)

Participants: 2-4 players

By

DesignerErik Atzen
🎨Søren Møller
🎨Martin Rasmussen

Description

Fastaval har i år æren af at lægge gulv til præsentationen af et helt nyt spil, præsenteret som et taktisk splatter-kortspil.

Shoot

SHOOT er et ægte 3D splatter-kort spil, som kan spilles hvor som helst og med næsten hvad som helst som ens helt.

Tag f.eks. en af dine gamle smølfer, en blyfigur eller en hvilken som helst anden figur og kast den ind i kampen om æren, der udspiller sig på et tilfældigt rodet bord.

Din taktik vil have en afgørende rolle i dette utroligt blodige spil, hvor alle kæmper mod alle med et bredt arsenal af forskellige våben og gadgets.

SHOOT er lært på 5 min., men det tager dig nok noget tid at lære at spille det optimalt.

Der er dog altid chancen for at slagte mere rutinerede spillere hvis du er tilpas heldig: Det dårligste våben du overhovedet kan få, kan vise sig at være lige det der skal til for at kvadre din modstander. På den anden side kan selv det bedste våben jamme og smelte mellem dine hænder. I så fald er der ikke andet for end at finde et nyt så hurtigt som muligt.

På vejen kan du jo forsøge at lokke din modstander til at gå ind i et minefelt, hvis du da ikke teleporterer dig direkte hen til et nyt våben. Det hele afhænger af hvilke gadgets du har til rådighed.

SHOOT’s splatterkort omdanner din karakter til en omvandrende blodig masse der kun tigger om at dø helt så den kan komme i spil igen. Eller kan den? Hvis dens base stadig er i spil er det ikke noget problem, hvis ikke er den færdig for denne gang.

Played at

Fastaval (2005)
Fastaval (2006)
Fastaval 007 (2007)
Aarhus Brætspilsfestival (2017)

Trivia

LinksSend corrections for this page