Über Alexandria
Hilf uns: Aufgabenliste
Korrektionen einschicken

Nach Spielen suchen
Markierungen
Alexandria in Zahlen

Kalender
Blog-Feeds
Preise
Das Jost-Spiel

Uns kontaktieren
Privatsphärepolitik
Einloggen:
Language icon Sprache wählen:

dadeennbsv

Shoot

(Alias: Splatter Shoot)

Teilnehmer: 2-4 Spieler

Von

DesignerInErik Atzen
🎨Søren Møller
🎨Martin Rasmussen

Beschreibung

Fastaval har i år æren af at lægge gulv til præsentationen af et helt nyt spil, præsenteret som et taktisk splatter-kortspil.

Shoot

SHOOT er et ægte 3D splatter-kort spil, som kan spilles hvor som helst og med næsten hvad som helst som ens helt.

Tag f.eks. en af dine gamle smølfer, en blyfigur eller en hvilken som helst anden figur og kast den ind i kampen om æren, der udspiller sig på et tilfældigt rodet bord.

Din taktik vil have en afgørende rolle i dette utroligt blodige spil, hvor alle kæmper mod alle med et bredt arsenal af forskellige våben og gadgets.

SHOOT er lært på 5 min., men det tager dig nok noget tid at lære at spille det optimalt.

Der er dog altid chancen for at slagte mere rutinerede spillere hvis du er tilpas heldig: Det dårligste våben du overhovedet kan få, kan vise sig at være lige det der skal til for at kvadre din modstander. På den anden side kan selv det bedste våben jamme og smelte mellem dine hænder. I så fald er der ikke andet for end at finde et nyt så hurtigt som muligt.

På vejen kan du jo forsøge at lokke din modstander til at gå ind i et minefelt, hvis du da ikke teleporterer dig direkte hen til et nyt våben. Det hele afhænger af hvilke gadgets du har til rådighed.

SHOOT’s splatterkort omdanner din karakter til en omvandrende blodig masse der kun tigger om at dø helt så den kan komme i spil igen. Eller kan den? Hvis dens base stadig er i spil er det ikke noget problem, hvis ikke er den færdig for denne gang.

Hier gespielt worden

Fastaval (2005)
Fastaval (2006)
Fastaval 007 (2007)
Aarhus Brætspilsfestival (2017)

Extrainformationen

LinksKorrektionen für diese Seite einschicken