About Alexandria
Give a hand: To-do
Submit corrections

Search for a game
Tags
Alexandria in numbers

Calendar
Blog feeds
Awards
The Jost Game

Contact us
Privacy policy
Login:
Language icon Choose language:

dadeennbsv

The Silverhex Chronicles

RPG system: Pathfinder
Genre: Fantasy
Participants: 1 GM, 3-6 players

Organized by

Pathfinder Society

Description

Da den dristige halvork lærde Ulisha gør en adelsfamilie i River Kingdoms alvorligt vred på hende, kontakter hun agenterne med en speciel aftale i tankerne: hun vil sælge dem et unikt og ældgammelt druide relikvie til en heftig rabat, for at sikre det guld hun har brug for, til at betale hendes dusør. Da agenterne ankommer for at møde hende, er hun gået under jorden. Hun har dog efterladt en dagbog fyldt med profitable spor som et tegn på gode hensigter. Kan agenterne finde denne skjulte rigdom og den magtfulde Silverhex før en snigmorder finder deres ven?

Er du helt ny til Pathfinder og vil du gerne prøve det af? Eller vil du bare gerne starte en ny karakter? Så er dette scenariet for dig. “The Silver Hex Chronicles” scenariet kan spilles gentagende gange med nye level 1 karakterer og er lavet til at introducere nye spillere til Pathfinder Society. Gamle rotter i faget kan få et glædeligt gensyn med et godt scenarie, mens der startes en ny karakter op.

The Silverhex Chronicles består af seks 1-times eventyr, der tager agenterne til en kirkegård i Gralton, en tågefyldt skov i Ustalav, en hjernevasket landsby i Razmiran, et ældgammelt nedstyrtningssted i Numeria og den farefyldte by Daggermark. Eventyrene kan opleves i vilkårlig rækkefølge for at skabe en unik historie hver gang.

Til dette scenarie skal du bruge en karakter på level 1. Du kan også sagtens blot møde op og få udleveret en præskrevet karakter og hoppe direkte med på eventyr. Scenariet kræver ikke viden om systemet eller verdenen, men er ment som et introduktionscenarie hvor alle kan være med – nye som erfarne spillere.

Du behøver ikke spille alle eventyrene igennem, så du får credit for de dele, du har gennemført. Men du får den bedste oplevelse, ved at spille dem alle igennem.

Played at

Fastaval (2016)
Fastaval - Mad Science (2017)
Viking-Con 36 (2017)

TriviaSend corrections for this page