Alexandria

Über Alexandria
Hilf uns: Aufgabenliste
Korrektionen einschicken

Nach Spielen suchen
Markierungen
Alexandria in Zahlen

Kalender
Blog-Feeds
Preise
Das Jost-Spiel

Uns kontaktieren
Privatsphärepolitik
Einloggen:
Sprache wählen:

dadeennbsv

The Silverhex Chronicles

System: Pathfinder
Genre: Fantasy
Teilnehmer: 1 Spielleiter, 3-6 Spieler

Veranstaltet von

Pathfinder Society

Beschreibung

Da den dristige halvork lærde Ulisha gør en adelsfamilie i River Kingdoms alvorligt vred på hende, kontakter hun agenterne med en speciel aftale i tankerne: hun vil sælge dem et unikt og ældgammelt druide relikvie til en heftig rabat, for at sikre det guld hun har brug for, til at betale hendes dusør. Da agenterne ankommer for at møde hende, er hun gået under jorden. Hun har dog efterladt en dagbog fyldt med profitable spor som et tegn på gode hensigter. Kan agenterne finde denne skjulte rigdom og den magtfulde Silverhex før en snigmorder finder deres ven?

Er du helt ny til Pathfinder og vil du gerne prøve det af? Eller vil du bare gerne starte en ny karakter? Så er dette scenariet for dig. “The Silver Hex Chronicles” scenariet kan spilles gentagende gange med nye level 1 karakterer og er lavet til at introducere nye spillere til Pathfinder Society. Gamle rotter i faget kan få et glædeligt gensyn med et godt scenarie, mens der startes en ny karakter op.

The Silverhex Chronicles består af seks 1-times eventyr, der tager agenterne til en kirkegård i Gralton, en tågefyldt skov i Ustalav, en hjernevasket landsby i Razmiran, et ældgammelt nedstyrtningssted i Numeria og den farefyldte by Daggermark. Eventyrene kan opleves i vilkårlig rækkefølge for at skabe en unik historie hver gang.

Til dette scenarie skal du bruge en karakter på level 1. Du kan også sagtens blot møde op og få udleveret en præskrevet karakter og hoppe direkte med på eventyr. Scenariet kræver ikke viden om systemet eller verdenen, men er ment som et introduktionscenarie hvor alle kan være med – nye som erfarne spillere.

Du behøver ikke spille alle eventyrene igennem, så du får credit for de dele, du har gennemført. Men du får den bedste oplevelse, ved at spille dem alle igennem.

Hier gespielt worden

Fastaval (2016)
Fastaval - Mad Science (2017)
Viking-Con 36 (2017)

ExtrainformationenKorrektionen für diese Seite einschicken