About Alexandria
Give a hand: To-do
Submit corrections

Search for a game
Tags
Alexandria in numbers

Locations
Calendar
Blog feeds
Awards
The Jost Game

Contact us
Privacy policy
Login:
Language icon Choose language:

dadeennbsv

Magtens Formel - en Space Hulk mission

RPG system: Space Hulk
Genre: Sci-Fi
Participants: 16 players

By

DesignerJens Bjørn Jensen
DesignerJacob Topsøe Johansen

Description

Lige siden Det Store Brud, der delte menneskeheden i to lejre, har videnskaben spillet en stadig større rolle i kampen om verdensrummet. På begge sider strides forskerne for at finde frem til et virksomt genstimuleringsstof, der kan være vejen til magten over universet.

Men så blander en tredje part sig i begivenhederne. En række erfarne videnskabsmænd forsvinder sporløst - og med dem den viden, der er så vigtig i kapløbet om verdensmagten. Panikken er stor, og rygterne svirrer. Krigsherrerne, der beskylder hinanden for at stå bag forbrydelsen, gør klar til kamp.

Men netop som de to hære står overfor hinanden, indløber der besked om, at de forsvundne genforskere er blevet opsporet i en forladt rumstation - i færd med at lægge sidste hånd på fremstillingen af et kemisk stof, der vil gøre deres nye samarbejdspartnere, de grusomme Genestealers, til universets herskere.

Forræderne må dø. For de kender formlen. Formlen, der giver evig styrke. Magtens formel.

"Magtens Formel" er en Space Hulk-mission, der sætter din taktiske og spilletekniske forståelse på prøve. Du bør derfor have et godt kendskab til brætspillet, svarende til grundreglerne i "Space Hulk" og "Deathwing".

Hver match i den indledende runde har en varighed af 2x 1 time. Herfra går de fire bedste videre til finalen, der afvikles i et senere modul.

Vigtigt: Medbring et squad på min. 13 point.

Antal deltagere: 16

Played at

Viking-Con 13 (1994)


Send corrections for this page