Om Alexandria
Giv en hånd
Indsend rettelser

Søg efter spil
Tags
Alexandria i tal

Kalender
Blog-feeds
Priser
Jost-spillet

Kontakt os
Privatlivspolitik
Log ind:
Language icon Vælg sprog:

dadeennbsv

Magtens Formel - en Space Hulk mission

System: Space Hulk
Genre: Sci-Fi
Deltagere: 16 spillere

Af

DesignerJens Bjørn Jensen
DesignerJacob Topsøe Johansen

Foromtale

Lige siden Det Store Brud, der delte menneskeheden i to lejre, har videnskaben spillet en stadig større rolle i kampen om verdensrummet. På begge sider strides forskerne for at finde frem til et virksomt genstimuleringsstof, der kan være vejen til magten over universet.

Men så blander en tredje part sig i begivenhederne. En række erfarne videnskabsmænd forsvinder sporløst - og med dem den viden, der er så vigtig i kapløbet om verdensmagten. Panikken er stor, og rygterne svirrer. Krigsherrerne, der beskylder hinanden for at stå bag forbrydelsen, gør klar til kamp.

Men netop som de to hære står overfor hinanden, indløber der besked om, at de forsvundne genforskere er blevet opsporet i en forladt rumstation - i færd med at lægge sidste hånd på fremstillingen af et kemisk stof, der vil gøre deres nye samarbejdspartnere, de grusomme Genestealers, til universets herskere.

Forræderne må dø. For de kender formlen. Formlen, der giver evig styrke. Magtens formel.

"Magtens Formel" er en Space Hulk-mission, der sætter din taktiske og spilletekniske forståelse på prøve. Du bør derfor have et godt kendskab til brætspillet, svarende til grundreglerne i "Space Hulk" og "Deathwing".

Hver match i den indledende runde har en varighed af 2x 1 time. Herfra går de fire bedste videre til finalen, der afvikles i et senere modul.

Vigtigt: Medbring et squad på min. 13 point.

Antal deltagere: 16

Spillet på

Viking-Con 13 (1994)


Indsend rettelser for denne side