Über Alexandria
Hilf uns: Aufgabenliste
Korrektionen einschicken

Nach Spielen suchen
Markierungen
Alexandria in Zahlen

Kalender
Blog-Feeds
Preise
Das Jost-Spiel

Uns kontaktieren
Privatsphärepolitik
Einloggen:
Language icon Sprache wählen:

dadeennbsv

Magtens Formel - en Space Hulk mission

System: Space Hulk
Genre: Sci-Fi
Teilnehmer: 16 Spieler

Von

DesignerInJens Bjørn Jensen
DesignerInJacob Topsøe Johansen

Beschreibung

Lige siden Det Store Brud, der delte menneskeheden i to lejre, har videnskaben spillet en stadig større rolle i kampen om verdensrummet. På begge sider strides forskerne for at finde frem til et virksomt genstimuleringsstof, der kan være vejen til magten over universet.

Men så blander en tredje part sig i begivenhederne. En række erfarne videnskabsmænd forsvinder sporløst - og med dem den viden, der er så vigtig i kapløbet om verdensmagten. Panikken er stor, og rygterne svirrer. Krigsherrerne, der beskylder hinanden for at stå bag forbrydelsen, gør klar til kamp.

Men netop som de to hære står overfor hinanden, indløber der besked om, at de forsvundne genforskere er blevet opsporet i en forladt rumstation - i færd med at lægge sidste hånd på fremstillingen af et kemisk stof, der vil gøre deres nye samarbejdspartnere, de grusomme Genestealers, til universets herskere.

Forræderne må dø. For de kender formlen. Formlen, der giver evig styrke. Magtens formel.

"Magtens Formel" er en Space Hulk-mission, der sætter din taktiske og spilletekniske forståelse på prøve. Du bør derfor have et godt kendskab til brætspillet, svarende til grundreglerne i "Space Hulk" og "Deathwing".

Hver match i den indledende runde har en varighed af 2x 1 time. Herfra går de fire bedste videre til finalen, der afvikles i et senere modul.

Vigtigt: Medbring et squad på min. 13 point.

Antal deltagere: 16

Hier gespielt worden

Viking-Con 13 (1994)


Korrektionen für diese Seite einschicken