Om Alexandria
Hjälp oss: Att-göra
Skicka in rättelser

Sök efter spel
Etiketter
Alexandria i siffror

Kalender
Bloggflöden
Priser
Jost-spelet

Kontakta oss
Integritetspolicy
Logga in:
Language icon Välj språk:

dadeennbsv

Magtens Formel - en Space Hulk mission

System: Space Hulk
Genre: Sci-Fi
Deltagare: 16 spelare

Av

GrafiskformJens Bjørn Jensen
GrafiskformJacob Topsøe Johansen

Beskrivning

Lige siden Det Store Brud, der delte menneskeheden i to lejre, har videnskaben spillet en stadig større rolle i kampen om verdensrummet. På begge sider strides forskerne for at finde frem til et virksomt genstimuleringsstof, der kan være vejen til magten over universet.

Men så blander en tredje part sig i begivenhederne. En række erfarne videnskabsmænd forsvinder sporløst - og med dem den viden, der er så vigtig i kapløbet om verdensmagten. Panikken er stor, og rygterne svirrer. Krigsherrerne, der beskylder hinanden for at stå bag forbrydelsen, gør klar til kamp.

Men netop som de to hære står overfor hinanden, indløber der besked om, at de forsvundne genforskere er blevet opsporet i en forladt rumstation - i færd med at lægge sidste hånd på fremstillingen af et kemisk stof, der vil gøre deres nye samarbejdspartnere, de grusomme Genestealers, til universets herskere.

Forræderne må dø. For de kender formlen. Formlen, der giver evig styrke. Magtens formel.

"Magtens Formel" er en Space Hulk-mission, der sætter din taktiske og spilletekniske forståelse på prøve. Du bør derfor have et godt kendskab til brætspillet, svarende til grundreglerne i "Space Hulk" og "Deathwing".

Hver match i den indledende runde har en varighed af 2x 1 time. Herfra går de fire bedste videre til finalen, der afvikles i et senere modul.

Vigtigt: Medbring et squad på min. 13 point.

Antal deltagere: 16

Spelat på

Viking-Con 13 (1994)


Skicka in rättelser om den här sidan