About Alexandria
Give a hand: To-do
Submit corrections

Search for a game
Tags
Alexandria in numbers

Locations
Calendar
Blog feeds
Awards
The Jost Game

Contact us
Privacy policy
Login:
Language icon Choose language:

dadeennbsv

Armor of the Dwarven King

(AKA: Dværgekongens Nye Rustning)

Genre: Fantasy
Participants: 3-6 players

By

DesignerSven Schiøtte Strandbygaard

Description

Hver spiller repræsenterer en stolt og ærefuld dværgeklan i det mægtige underjordiske dværgerige. Hver klan starter med et begrænset antal arbejdshold samt en lille gruppe specialister men kan gennem spillet etablere flere arbejdshold, uddanne elitehåndværkere i form af ædelstensskærere og runesmede samt udskifte deres specialister med udgangspunkt i aktuelle behov.

Via udforskning af ukendte områder omkring riget skal spillerne finde mineralårer og efterfølgende skal hver spiller udvinde og forarbejde mineralerne og anvende dem til at konstruere en mægtig magisk runebesat Mithrilrustning. Under udforskningen er der mulighed for at støde på farer og forhindringer, der ofte vil kræve samarbejde mellem klanerne at overvinde, men også mulighed for, at finde magiske genstande og andre skatte, der kan støtte en. Første version af dette spil blev designet som del af ”Byg et brætspil” 2013.

FAKTA

Varighed inkl. regler: 4-5 timer

Spillere: 3 til 6

Sprog: Engelsk

Kompleksitet: 4/5

Held eller Skill på en skala mellem Held (1) eller Skill-baseret (5): 4/5

Genre: Fantasy, eurogame

Mekanikker: Ressource management, Worker placement, Exploration

Om designeren: Sven Strandbygaard har spillet brætspil og rollespil siden slutningen af 80’erne og har tidligere været arrangør ved både Fastaval og andre kongresser og har skrevet flere rollespilsscenarier, men dette er første brætspil, der er med på kongres. ”Fritiden” bruges på informationsvidenskab pt. i form af et speciale – om brætspil!

Played at

Fastaval (2016)

Awards

Fastaval (2013)

Nominated, Det Gyldne Æg


Send corrections for this page