Om Alexandria
Giv en hånd
Indsend rettelser

Søg efter spil
Tags
Alexandria i tal

Kalender
Blog-feeds
Priser
Jost-spillet

Kontakt os
Privatlivspolitik
Log ind:
Language icon Vælg sprog:

dadeennbsv

Dværgekongens Nye Rustning

(AKA: Armor of the Dwarven King)

Genre: Fantasy
Deltagere: 3-6 spillere

Af

DesignerSven Schiøtte Strandbygaard

Foromtale

Hver spiller repræsenterer en stolt og ærefuld dværgeklan i det mægtige underjordiske dværgerige. Hver klan starter med et begrænset antal arbejdshold samt en lille gruppe specialister men kan gennem spillet etablere flere arbejdshold, uddanne elitehåndværkere i form af ædelstensskærere og runesmede samt udskifte deres specialister med udgangspunkt i aktuelle behov.

Via udforskning af ukendte områder omkring riget skal spillerne finde mineralårer og efterfølgende skal hver spiller udvinde og forarbejde mineralerne og anvende dem til at konstruere en mægtig magisk runebesat Mithrilrustning. Under udforskningen er der mulighed for at støde på farer og forhindringer, der ofte vil kræve samarbejde mellem klanerne at overvinde, men også mulighed for, at finde magiske genstande og andre skatte, der kan støtte en. Første version af dette spil blev designet som del af ”Byg et brætspil” 2013.

FAKTA

Varighed inkl. regler: 4-5 timer

Spillere: 3 til 6

Sprog: Engelsk

Kompleksitet: 4/5

Held eller Skill på en skala mellem Held (1) eller Skill-baseret (5): 4/5

Genre: Fantasy, eurogame

Mekanikker: Ressource management, Worker placement, Exploration

Om designeren: Sven Strandbygaard har spillet brætspil og rollespil siden slutningen af 80’erne og har tidligere været arrangør ved både Fastaval og andre kongresser og har skrevet flere rollespilsscenarier, men dette er første brætspil, der er med på kongres. ”Fritiden” bruges på informationsvidenskab pt. i form af et speciale – om brætspil!

Spillet på

Fastaval (2016)

Priser

Fastaval (2013)

Nomineret, Det Gyldne Æg


Indsend rettelser for denne side