About Alexandria
Give a hand: To-do
Submit corrections

Search for a game
Tags
Alexandria in numbers

Locations
Calendar
Blog feeds
Awards
The Jost Game

Contact us
Privacy policy
Login:
Language icon Choose language:

dadeennbsv

Dunkelwald

Participants: 3-4 players

By

DesignerMartin Bødker Enghoff

Description

Løb fra Mørket
Løb i en fart
Løb for dit liv
det er her snart
Det er efter din Mor
og efter din far
Og når de er væk
er det dig det tar’
Én gang i hver generation kommer Mørket frem fra skovens sorte hjerte. Langsomt men uundgåeligt kryber det mod landsbyen og dræner livet fra alle der krydser dets vej. Kun i kirken hvor den gamle tro holder Mørket fra døren kan man vide sig sikker.
Byens ældre siger at sådan har det altid været, men hvorfor det sker ved de ældre ikke. I Dunkelwald har hver familie sin egen historie og hver generation må overkomme sit eget Mørke.
Du og de andre spillere er de modige landsbyboere der prøver at redde resten af Dunkelwalds beboere fra denne generations Mørke. I arbejder sammen mod spillet hvor timeglas bliver brugt til at styre Jeres handlinger og spillets udvikling.
Der er tre tematiske kapitler i spillet, som bliver mere og mere intenst efterhånden som Mørket spreder sig over spilbrættet. Kan I redde nok landsbyboere til at sikre Dunkelwalds fremtid?

Played at

Fastaval (2013)

Awards

Fastaval (2013)

Nominated, Bedste Brætspil
Mørket nærmer sig fra alle sider, Sveden pibler frem, mens I febrilsk samarbejder for at bringe landsbyboerne til det eneste sikre sted i byen; kirken.

Dunkelwald nomineres fordi det innovativt og succesfuldt har indkoorpereret den kendte cooldown-mekanik fra computerspillenes verden.

Trivia

LinksSend corrections for this page