Om Alexandria
Giv en hånd
Indsend rettelser

Søg efter spil
Tags
Alexandria i tal

Kalender
Blog-feeds
Priser
Jost-spillet

Kontakt os
Privatlivspolitik
Log ind:
Language icon Vælg sprog:

dadeennbsv

Dunkelwald

Deltagere: 3-4 spillere

Af

DesignerMartin Bødker Enghoff

Foromtale

Løb fra Mørket
Løb i en fart
Løb for dit liv
det er her snart
Det er efter din Mor
og efter din far
Og når de er væk
er det dig det tar’
Én gang i hver generation kommer Mørket frem fra skovens sorte hjerte. Langsomt men uundgåeligt kryber det mod landsbyen og dræner livet fra alle der krydser dets vej. Kun i kirken hvor den gamle tro holder Mørket fra døren kan man vide sig sikker.
Byens ældre siger at sådan har det altid været, men hvorfor det sker ved de ældre ikke. I Dunkelwald har hver familie sin egen historie og hver generation må overkomme sit eget Mørke.
Du og de andre spillere er de modige landsbyboere der prøver at redde resten af Dunkelwalds beboere fra denne generations Mørke. I arbejder sammen mod spillet hvor timeglas bliver brugt til at styre Jeres handlinger og spillets udvikling.
Der er tre tematiske kapitler i spillet, som bliver mere og mere intenst efterhånden som Mørket spreder sig over spilbrættet. Kan I redde nok landsbyboere til at sikre Dunkelwalds fremtid?

Spillet på

Fastaval (2013)

Priser

Fastaval (2013)

Nomineret, Bedste Brætspil
Mørket nærmer sig fra alle sider, Sveden pibler frem, mens I febrilsk samarbejder for at bringe landsbyboerne til det eneste sikre sted i byen; kirken.

Dunkelwald nomineres fordi det innovativt og succesfuldt har indkoorpereret den kendte cooldown-mekanik fra computerspillenes verden.

Trivia

LinksIndsend rettelser for denne side