About Alexandria
Give a hand: To-do
Submit corrections

Search for a game
Tags
Alexandria in numbers

Calendar
Blog feeds
Awards
The Jost Game

Contact us
Privacy policy
Login:
Language icon Choose language:

dadeennbsv

Honour among Thieves

Front page for Honour among Thieves

Participants: 3-4 players

By

DesignerMartin Bødker Enghoff

Description

Tillid. Forræderi. Profit. Det er nøgleordene for en alliance af mestertyve - for at tjene mest må alle kneb tages i brug. Men hvis ingen kan stole på hinanden er det måske den ærlige tyv der klarer sig bedst.

I Honour among Thieves har flere mestertyve slået sig sammen for at lave en række meget indbringende kup. Men de planlægger alle at komme rigere ud af indbrudsbølgen end de andre. Mistillid og forræderi truer foretagendet før det er begyndt.
I hver af spillets faser skal du balancere holdets bedste og din egen profit. Vil du fokusere på din del af planen eller blot rage penge til dig, med risiko for at kuppet mislykkedes helt? Vil du dele rovet retfærdigt eller prøve at narre de andre? Hvem kan du stole på og hvem stoler på dig når I når frem til slutspillet?
Spillet fungerer ved hjælp af kort spillet i det skjulte og et tillids-system hvor du kan gøre din del af planen nemmere ved at stole på de andre, men det giver dem til gengæld muligheden for at falde dig i ryggen senere.
Hvis du kan lide klassiske spilproblematikker som Prisoners Dilemma og ikke er ked af at narre eller blive narret af de andre spillere så kunne Honour among Thieves være noget for dig.

Played at

Fastaval (2014)

Awards

Fastaval (2014)

Winner, Bedste Brætspil [+]

Trivia

LinksSend corrections for this page