Alexandria

Om Alexandria
Send inn rettelser
Kontakt oss

Søk etter spill
Nøkkelord
Alexandria i tall

Kalender
Jost-spillet
Blogg-feeds

Priser

In English
Logg inn:
Velg språk:

daennbsv

Honour among Thieves

Forside til Honour among Thieves

Deltakere: 3-4 spillere

Av

DesignerMartin Bødker Enghoff

Beskrivelse

Tillid. Forræderi. Profit. Det er nøgleordene for en alliance af mestertyve - for at tjene mest må alle kneb tages i brug. Men hvis ingen kan stole på hinanden er det måske den ærlige tyv der klarer sig bedst.

I Honour among Thieves har flere mestertyve slået sig sammen for at lave en række meget indbringende kup. Men de planlægger alle at komme rigere ud af indbrudsbølgen end de andre. Mistillid og forræderi truer foretagendet før det er begyndt.
I hver af spillets faser skal du balancere holdets bedste og din egen profit. Vil du fokusere på din del af planen eller blot rage penge til dig, med risiko for at kuppet mislykkedes helt? Vil du dele rovet retfærdigt eller prøve at narre de andre? Hvem kan du stole på og hvem stoler på dig når I når frem til slutspillet?
Spillet fungerer ved hjælp af kort spillet i det skjulte og et tillids-system hvor du kan gøre din del af planen nemmere ved at stole på de andre, men det giver dem til gengæld muligheden for at falde dig i ryggen senere.
Hvis du kan lide klassiske spilproblematikker som Prisoners Dilemma og ikke er ked af at narre eller blive narret af de andre spillere så kunne Honour among Thieves være noget for dig.

Spilt på

Fastaval (2014)

Priser

Fastaval (2014)

Vinder, Bedste Brætspil [+]

Trivia

Lenker

Regler: http://issuu.com/enghoff/docs/honour_among_thieves_-_rulesSend inn rettelser om denne siden