About Alexandria
Give a hand: To-do
Submit corrections

Search for a game
Tags
Alexandria in numbers

Calendar
Blog feeds
Awards
The Jost Game

Contact us
Privacy policy
Login:
Language icon Choose language:

dadeennbsv

And then the sky turned dark

Front page for And then the sky turned dark

Participants: 4-8 players, skal være et lige antal.

By

DesignerMartin Bødker Enghoff

Description

Livet var godt i den lille landsby. Og så blev himlen mørk. Dette er to spil i ét hvor hvert hold på to spillere er en familie der kæmper for overlevelse. Vær helten eller den hårdtarbejdende familie. Overlev sammen.

Dette er et spil der handler om en landsbys overlevelse efter en stor katastrofe. Én spiller fra hvert hold spiller et worker placement spil om en hårdtarbejdende familie, der forsøger at skaffe mad nok til at overleve og bygge våben til at forsvare sig, alt imens de kæmper for at holde håbet oppe. Den anden spiller fra hvert hold spiller et heroisk medlem af familien, der i et kortspil kæmper for at holde vilde dyr og desperate mennesker væk fra hendes familie.

De to spil påvirker hinanden – helten kan ikke kæmpe uden de våben som familien producerer og hver gang helten fejler, er der konsekvenser for familien i byen – en bjørn der slipper forbi kan æde familiens ko, og en desertør sårer måske et af familiemedlemmerne, så hun ikke kan arbejde.

Fælles for begge spil er det at tingene uundgåeligt vil gå ned ad bakke. Ressourcer forfalder i landsbyen, der er ikke mad nok og fjender vil uvægerligt slippe igennem forsvarsværkerne. Det gælder om at være den familie der bedst bevarer håbet gennem katastrofen.

Played at

Fastaval - Dia de los Fastos (2015)

Awards

Fastaval - Dia de los Fastos (2015)

Nominated, Bedste Brætspil [+]

Trivia

LinksSend corrections for this page