Alexandria

Giv en hånd
Indsend rettelser

Søg efter spil
Tags
Alexandria i tal

Kalender
Blog-feeds
Priser
Jost-spillet

Kontakt os
Privatlivspolitik
Log ind:
Vælg sprog:

dadeennbsv

And then the sky turned dark

Forside til And then the sky turned dark

Deltagere: 4-8 spillere, skal være et lige antal.

Af

DesignerMartin Bødker Enghoff

Foromtale

Livet var godt i den lille landsby. Og så blev himlen mørk. Dette er to spil i ét hvor hvert hold på to spillere er en familie der kæmper for overlevelse. Vær helten eller den hårdtarbejdende familie. Overlev sammen.

Dette er et spil der handler om en landsbys overlevelse efter en stor katastrofe. Én spiller fra hvert hold spiller et worker placement spil om en hårdtarbejdende familie, der forsøger at skaffe mad nok til at overleve og bygge våben til at forsvare sig, alt imens de kæmper for at holde håbet oppe. Den anden spiller fra hvert hold spiller et heroisk medlem af familien, der i et kortspil kæmper for at holde vilde dyr og desperate mennesker væk fra hendes familie.

De to spil påvirker hinanden – helten kan ikke kæmpe uden de våben som familien producerer og hver gang helten fejler, er der konsekvenser for familien i byen – en bjørn der slipper forbi kan æde familiens ko, og en desertør sårer måske et af familiemedlemmerne, så hun ikke kan arbejde.

Fælles for begge spil er det at tingene uundgåeligt vil gå ned ad bakke. Ressourcer forfalder i landsbyen, der er ikke mad nok og fjender vil uvægerligt slippe igennem forsvarsværkerne. Det gælder om at være den familie der bedst bevarer håbet gennem katastrofen.

Spillet på

Fastaval - Dia de los Fastos (2015)

Priser

Fastaval - Dia de los Fastos (2015)

Nomineret, Bedste Brætspil [+]

Trivia

LinksIndsend rettelser for denne side