Alexandria

About Alexandria
Submit corrections
Contact us

Search for a game
Tags
Alexandria in numbers

Calendar
The Jost Game
Blog feeds

Awards

In English

Privacy policy
Login:
Choose language:

daennbsv

Various Alien Mysteries ...

Front page for Various Alien Mysteries ...

(AKA: Various Alien Mysteries Pending Investigation, Research and Elimination)

RPG system: Paranoia
Genre: Efterforskning
Participants: 6 players

By

✏️Thomas Magle Brodersen
✏️André Just Vedgren

Download

PDF Scenariet til download (6,8 MB)

Description

Efter at Beta Complex for en årscyklus siden begyndte udrensningen af kapitalist-mutant-forræderne, der i tidligere tider havde undertrykt det arbejdende folk i det daværende Alpha Complex, ånder alt nu fred og ro. Sådan da.

Officielle kilder (men det er jo højforræderi) vil vide, at mange borgere i den senere tid er forsvundet i løbet af natten. Samme kilder vil ligeledes vide, at sorte KGB-biler er set i nærheden af disse nu forsvundne, tidligere borgeres forhenværende kvarterer (og samme kilder er i øvrigt forsvundet).

Staten udtaler, at der er udbrudt en forkølelsesepidemi, og at enkelte kammerater derfor til folkets bedste er overflyttet til sektor SBR. Men ikke nok med det. Efter at den bemandede sonde, Romonost, for nyligt vendte tilbage fra det ydre rum, er der begyndt at ske ting her i sektor TVS.

Staten har naturligvis alt under kontrol, og det er derfor kun ren rutine, at du og dine nærmeste kammerater er hasteindkaldt til en rutinemæssig specialmission. Kammerat Computer stoler på dig! Stoler du på Kammerat Computer? Og hvorfor ikke? Hvem stod i det hele taget bag magtovertagelsen, og hvor blev de af? Hvorfor er der ikke længere andre end dig tilbage, der stiller disse spørgsmål? Og hvem er de kammerater, der kalder sig Folkefronten Til Nationens Frelse? Dette og mange andre spørgsmål får du sandsynligvis aldrig besvaret, hvis du melder dig til Paranoia.

Played at

Viking-Con 10 (1991)

TriviaSend corrections for this page