Om Alexandria
Hjälp oss: Att-göra
Skicka in rättelser

Sök efter spel
Etiketter
Alexandria i siffror

Kalender
Bloggflöden
Priser
Jost-spelet

Kontakta oss
Integritetspolicy
Logga in:
Language icon Välj språk:

dadeennbsv

Various Alien Mysteries ...

Omslag till Various Alien Mysteries ...

(aka: Various Alien Mysteries Pending Investigation, Research and Elimination)

System: Paranoia
Genre: Efterforskning
Deltagare: 6 spelare

Av

✏️Thomas Magle Brodersen
✏️André Just Vedgren

Ladda ned

PDF Scenario [danska] (6,8 MB)

Beskrivning

Efter at Beta Complex for en årscyklus siden begyndte udrensningen af kapitalist-mutant-forræderne, der i tidligere tider havde undertrykt det arbejdende folk i det daværende Alpha Complex, ånder alt nu fred og ro. Sådan da.

Officielle kilder (men det er jo højforræderi) vil vide, at mange borgere i den senere tid er forsvundet i løbet af natten. Samme kilder vil ligeledes vide, at sorte KGB-biler er set i nærheden af disse nu forsvundne, tidligere borgeres forhenværende kvarterer (og samme kilder er i øvrigt forsvundet).

Staten udtaler, at der er udbrudt en forkølelsesepidemi, og at enkelte kammerater derfor til folkets bedste er overflyttet til sektor SBR. Men ikke nok med det. Efter at den bemandede sonde, Romonost, for nyligt vendte tilbage fra det ydre rum, er der begyndt at ske ting her i sektor TVS.

Staten har naturligvis alt under kontrol, og det er derfor kun ren rutine, at du og dine nærmeste kammerater er hasteindkaldt til en rutinemæssig specialmission. Kammerat Computer stoler på dig! Stoler du på Kammerat Computer? Og hvorfor ikke? Hvem stod i det hele taget bag magtovertagelsen, og hvor blev de af? Hvorfor er der ikke længere andre end dig tilbage, der stiller disse spørgsmål? Og hvem er de kammerater, der kalder sig Folkefronten Til Nationens Frelse? Dette og mange andre spørgsmål får du sandsynligvis aldrig besvaret, hvis du melder dig til Paranoia.

Spelat på

Viking-Con 10 (1991)

TriviaSkicka in rättelser om den här sidan