Alexandria

Give a hand: To-do
Submit corrections

Search for a game
Tags
Alexandria in numbers

Calendar
Blog feeds
Awards
The Jost Game

Contact us
Privacy policy
Login:
Choose language:

dadeennbsv

Søn af Landet

(AKA: Son of Israel)

Genre: Drama
Participants: 1 GM, 4 players

By

✏️Sanne Harder

Description

En 17-årig knægt sidder i en bunker ud for den lille fiskerlandsby Courseulles-sur-Mer. Han klaprer tænder, for noget er ved at ske. Kontakten til de andre bunkere langs Hitlers såkaldte Atlanterhavsmur er røget for nogle timer siden, men lyden af bombardementerne taler deres utvetydige sprog: De Allierede er gået til angreb.

Skjult i bunkeren sidder også en anden, der kun er få år ældre, men som allerede er krigsveteran. Det er ham, der har saboteret kommunikationslinjerne til de andre bunkere. Han er agent for fjenden.

Han er min far.

Min far blev født i Berlin i 1923, og han er jøde. Dette er historien om hans liv.

Det er en karusseltur gennem det 20. århundrede. En tur, der vil føre dig tværs over Europa, til Palæstina og tilbage igen – igennem krig, vold og hævn.

Selvom der kun er én hovedperson i denne fortælling, er der to, der spiller ham: En helt og en skurk. De to andre spillere står for bipersongalleriet, sammen med spillederen.

Hvornår var min far den heltemodige hævner? Og hvornår var han den hadefulde skurk? Det er op til spillerne selv at bedømme. Det er dig, der skal træde den snævre sti mellem god og ond. Den bliver meget smal, når krigen raser.

Scenariet lægger op til en semi-live spillestil, der foregår på en afmærket scene i rummet. Du skal være opmærksom på, at spillestilen er fysisk, og at det er del af spilmekanikken, at der skal skubbes og hives.

Bemærk også at der er meget læsemateriale, og der kræves forberedelse af spillerne. Materialet udsendes inden Fastaval, og der er derfor kun forhåndstilmelding mulig.

Played at

Fastaval (2013)
Grenselandet (2015)
Stockholm Scenario Festival (2017)

Awards

Fastaval (2013)

Nominated, Bedste Scenarie [+]
Nominated, Bedste Fortælling [+]


Send corrections for this page