Alexandria

Give a hand: To-do
Submit corrections

Search for a game
Tags
Alexandria in numbers

Calendar
Blog feeds
Awards
The Jost Game

Contact us
Privacy policy
Login:
Choose language:

dadeennbsv

Farmer's Maze

Front page for Farmer's Maze

RPG system: Systemløst
Genre: Efterforskning, Sci-Fi
Participants: 5 players

By

✏️Malik Hyltoft
✏️Regitze Illum

Download

Zip Scenario [English] (2.1 MB)

Description

Alle lever lykkeligt på den smukke planet Abar. Denne heldige omstændighed skyldes den kæmpemæssige computer, der ligger begravet dybt under overfladen af planeten. Computeren analyserer og forudsiger folks interesser og behov, baseret på en test på deres 1-års fødselsdag, og anbringer dem derefter i den familie, hvor lige de passer perfekt ind. Dette tillader ethvert individ at nå sit fulde potentiale og gør familierne så velfungerende og effektive, at alle får deres både materielle og sociale krav opfyldt. Alligevel har nogen slået en ung kvinde ihjel i en landbrugsfamilie på det sydlige kontinent. Der er ingen tvivl om, at der må gøres noget - sagen må afdækkes, og den skyldige findes.

Da Abar ikke har noget egentligt kriminalpoliti - lykkelige mennesker begår jo for det meste ikke forbrydelser - har kontinentets Overordnede Planlægningsgruppe for Sociale Anliggender anmodet den militære efterretningstjeneste om hjælp. Militærkommandoen har erkendt, at den er den eneste instans med de fornødne ressourcer til rådighed, og har nødtvungent stillet fem efterretningsmedarbejdere til rådighed for en periode på tre dage. Abar er lige gået i krig med de genfikserede barbarer på naboplaneten Aris, så de fem efterforskere ser utålmodigt frem til de større og vigtigere opgaver efter denne.

Spillerne er den hurtigt sammenkastede gruppe på fem efterretningsmedarbejdere, der på rekordtid skal opklare det første mord på planeten i flere år.

Scenariet er bipersonsbaseret, så undervejs kommer spillerne også til at spille vidner eller mistænkte i opklaringen.

Alle er lykkelige på den smukke planet Abar. Computeren forudsiger folks interesser og behov og sætter dem i storfamilier, hvor de passer ind på deres 1-års fødselsdag og storfamilierne er så velfungerende og kompetente, at alle får deres både materielle og sociale krav opfyldt. Alligevel har nogen slået en ung kvinde ihjel i en landbrugsfamilie på det sydlige kontinent.Der er ingen tvivl om at der må gøres noget - sagen må afdækkes og den skyldige findes.

Da Abar ikke har noget egentligt kriminalpoliti - lykkelige mennesker begår jo ikke forbrydelser - har kontinentets overordnede planlægningsgruppe for sociale anliggender anmodet den militære efterretningstjeneste om hjælp. Militærkommandoen har erkendt, at den er den eneste instans, der har de fornødne resurser til rådighed, og har modvilligt afsat 5 efterretningsmedarbejdere for en periode af tre dage. Abar er lige kommet i krig med naboplaneten Aris, der bebos af atavistiske genfikserede barbarer, og der venter større og vigtigere opgaver på de 5 derefter.

Spillerne er den hurtigt sammenkastede gruppe på 5 efterretningsmedarbejdere, der på rekord tid skal opklare det første mord på planeten i flere år.

Scenariet er bipersonsbaseret, så på forskellige tidspunkter kommer spillerne også til at spille vidner eller mistænkte i historien.

Played at

LepreCon2 (2010)
Fastaval (2010)


Send corrections for this page