Alexandria

Om Alexandria
Skicka in rättelser
Kontakta oss

Sök efter spel
Etiketter
Alexandria i siffror

Kalender
Jost-spelet
Bloggflöden

Priser

In English

Integritetspolicy
Logga in:
Välj språk:

dadeennbsv

Farmer's Maze

Omslag till Farmer's Maze

System: Systemløst
Genre: Efterforskning, Sci-Fi
Deltagare: 5 spelare

Av

✏️Malik Hyltoft
✏️Regitze Illum

Ladda ned

Zip Scenariet (2,1 MB)

Beskrivning

Alle lever lykkeligt på den smukke planet Abar. Denne heldige omstændighed skyldes den kæmpemæssige computer, der ligger begravet dybt under overfladen af planeten. Computeren analyserer og forudsiger folks interesser og behov, baseret på en test på deres 1-års fødselsdag, og anbringer dem derefter i den familie, hvor lige de passer perfekt ind. Dette tillader ethvert individ at nå sit fulde potentiale og gør familierne så velfungerende og effektive, at alle får deres både materielle og sociale krav opfyldt. Alligevel har nogen slået en ung kvinde ihjel i en landbrugsfamilie på det sydlige kontinent. Der er ingen tvivl om, at der må gøres noget - sagen må afdækkes, og den skyldige findes.

Da Abar ikke har noget egentligt kriminalpoliti - lykkelige mennesker begår jo for det meste ikke forbrydelser - har kontinentets Overordnede Planlægningsgruppe for Sociale Anliggender anmodet den militære efterretningstjeneste om hjælp. Militærkommandoen har erkendt, at den er den eneste instans med de fornødne ressourcer til rådighed, og har nødtvungent stillet fem efterretningsmedarbejdere til rådighed for en periode på tre dage. Abar er lige gået i krig med de genfikserede barbarer på naboplaneten Aris, så de fem efterforskere ser utålmodigt frem til de større og vigtigere opgaver efter denne.

Spillerne er den hurtigt sammenkastede gruppe på fem efterretningsmedarbejdere, der på rekordtid skal opklare det første mord på planeten i flere år.

Scenariet er bipersonsbaseret, så undervejs kommer spillerne også til at spille vidner eller mistænkte i opklaringen.

Spelat på

LepreCon2 (2010)
Fastaval (2010)


Skicka in rättelser om den här sidan