Alexandria

Om Alexandria
Indsend rettelser
Kontakt os

Søg efter spil
Tags
Alexandria i tal

Kalender
Jost-spillet
Blog-feeds

Priser

In English
Log ind:
Vælg sprog:

daennbsv

Farmer's Maze

Forside til Farmer's Maze

System: Systemløst
Genre: Efterforskning, Sci-Fi
Deltagere: 5 spillere

Af

✏️Malik Hyltoft
✏️Regitze Illum

Download

Zip Scenariet (2,1 MB)

Foromtale

Alle lever lykkeligt på den smukke planet Abar. Denne heldige omstændighed skyldes den kæmpemæssige computer, der ligger begravet dybt under overfladen af planeten. Computeren analyserer og forudsiger folks interesser og behov, baseret på en test på deres 1-års fødselsdag, og anbringer dem derefter i den familie, hvor lige de passer perfekt ind. Dette tillader ethvert individ at nå sit fulde potentiale og gør familierne så velfungerende og effektive, at alle får deres både materielle og sociale krav opfyldt. Alligevel har nogen slået en ung kvinde ihjel i en landbrugsfamilie på det sydlige kontinent. Der er ingen tvivl om, at der må gøres noget - sagen må afdækkes, og den skyldige findes.

Da Abar ikke har noget egentligt kriminalpoliti - lykkelige mennesker begår jo for det meste ikke forbrydelser - har kontinentets Overordnede Planlægningsgruppe for Sociale Anliggender anmodet den militære efterretningstjeneste om hjælp. Militærkommandoen har erkendt, at den er den eneste instans med de fornødne ressourcer til rådighed, og har nødtvungent stillet fem efterretningsmedarbejdere til rådighed for en periode på tre dage. Abar er lige gået i krig med de genfikserede barbarer på naboplaneten Aris, så de fem efterforskere ser utålmodigt frem til de større og vigtigere opgaver efter denne.

Spillerne er den hurtigt sammenkastede gruppe på fem efterretningsmedarbejdere, der på rekordtid skal opklare det første mord på planeten i flere år.

Scenariet er bipersonsbaseret, så undervejs kommer spillerne også til at spille vidner eller mistænkte i opklaringen.

Spillet på

LepreCon2 (2010)
Fastaval (2010)


Indsend rettelser for denne side