About Alexandria
Give a hand: To-do
Submit corrections

Search for a game
Tags
Alexandria in numbers

Locations
Calendar
Blog feeds
Awards
The Jost Game

Contact us
Privacy policy
Login:
Language icon Choose language:

dadeennbsv

Kat

Front page for Kat

RPG system: Systemløst
Genre: Drama
Participants: 1 GM, 6 players

By

✏️Lasse Blichfeldt Hansen

Download

PDF Scenario [Danish] (0.8 MB)

Description

Du kender det sikkert. Der er et eller andet i dit liv, du gerne vil ændre på. Du ville gerne klare dig bedre på arbejdet. Du ville gerne have mere held i kærlighed. Du ville gerne være rigere.


Ville det ikke være skønt, hvis alle dine ønsker gik i opfyldelse – at du fik alt det, du efterstræbte? Hvis du fik alt, hvad du ønskede dig, ville du være lykkelig, ik? Intet mere at ønske – intet mere at stræbe efter… det må være lykken…


Kat er et scenarie om 3 unge mennesker i Århus, deres liv, ønsker, kærlighed og dødelighed.


Astrid lider af uhelbredelig lymfekræft og er indstillet på, at hun kun har få år tilbage at leve i og ønsker at få det bedste ud af det. Hendes kæreste, Henrik læser medicin. Han og hans bedste ven, strålingsfysikeren Filip, har indstillet sig på at bekæmpe kræften og benytter en stor del af deres fritid på, at lave strålingsforsøg på Filips kat.


Kat er scenariet, hvor spillerne får mulighed for at se deres karakter i to udgaver: én, hvor tingene går, som de har håbet og en, hvor situationen ser håbløs ud. Vejen skulle være banet for lykken for den ene og ulykkelighed for den anden. Men ender det nødvendigvis sådan? Udfaldet er afhængigt af, hvad spillerne gør det til.

Played at

Fastaval (2010)


Send corrections for this page