Alexandria

Giv en hånd
Indsend rettelser

Søg efter spil
Tags
Alexandria i tal

Kalender
Blog-feeds
Priser
Jost-spillet

Kontakt os
Privatlivspolitik
Log ind:
Vælg sprog:

dadeennbsv

Kat

Forside til Kat

System: Systemløst
Genre: Drama
Deltagere: 1 GM, 6 spillere

Af

✏️Lasse Blichfeldt Hansen

Download

PDF Scenariet (0,8 MB)

Foromtale

Du kender det sikkert. Der er et eller andet i dit liv, du gerne vil ændre på. Du ville gerne klare dig bedre på arbejdet. Du ville gerne have mere held i kærlighed. Du ville gerne være rigere.


Ville det ikke være skønt, hvis alle dine ønsker gik i opfyldelse – at du fik alt det, du efterstræbte? Hvis du fik alt, hvad du ønskede dig, ville du være lykkelig, ik? Intet mere at ønske – intet mere at stræbe efter… det må være lykken…


Kat er et scenarie om 3 unge mennesker i Århus, deres liv, ønsker, kærlighed og dødelighed.


Astrid lider af uhelbredelig lymfekræft og er indstillet på, at hun kun har få år tilbage at leve i og ønsker at få det bedste ud af det. Hendes kæreste, Henrik læser medicin. Han og hans bedste ven, strålingsfysikeren Filip, har indstillet sig på at bekæmpe kræften og benytter en stor del af deres fritid på, at lave strålingsforsøg på Filips kat.


Kat er scenariet, hvor spillerne får mulighed for at se deres karakter i to udgaver: én, hvor tingene går, som de har håbet og en, hvor situationen ser håbløs ud. Vejen skulle være banet for lykken for den ene og ulykkelighed for den anden. Men ender det nødvendigvis sådan? Udfaldet er afhængigt af, hvad spillerne gør det til.

Spillet på

Fastaval (2010)


Indsend rettelser for denne side