Alexandria

Om Alexandria
Send inn rettelser
Kontakt oss

Søk etter spill
Nøkkelord
Alexandria i tall

Kalender
Jost-spillet
Blogg-feeds

Priser

In English

Privacy policy
Logg inn:
Velg språk:

dadeennbsv

Kat

Forside til Kat

System: Systemløst
Sjanger: Drama
Deltakere: 1 GM, 6 players

Av

✏️Lasse Blichfeldt Hansen

Last ned

PDF Scenariet (0,8 MB)

Beskrivelse

Du kender det sikkert. Der er et eller andet i dit liv, du gerne vil ændre på. Du ville gerne klare dig bedre på arbejdet. Du ville gerne have mere held i kærlighed. Du ville gerne være rigere.


Ville det ikke være skønt, hvis alle dine ønsker gik i opfyldelse – at du fik alt det, du efterstræbte? Hvis du fik alt, hvad du ønskede dig, ville du være lykkelig, ik? Intet mere at ønske – intet mere at stræbe efter… det må være lykken…


Kat er et scenarie om 3 unge mennesker i Århus, deres liv, ønsker, kærlighed og dødelighed.


Astrid lider af uhelbredelig lymfekræft og er indstillet på, at hun kun har få år tilbage at leve i og ønsker at få det bedste ud af det. Hendes kæreste, Henrik læser medicin. Han og hans bedste ven, strålingsfysikeren Filip, har indstillet sig på at bekæmpe kræften og benytter en stor del af deres fritid på, at lave strålingsforsøg på Filips kat.


Kat er scenariet, hvor spillerne får mulighed for at se deres karakter i to udgaver: én, hvor tingene går, som de har håbet og en, hvor situationen ser håbløs ud. Vejen skulle være banet for lykken for den ene og ulykkelighed for den anden. Men ender det nødvendigvis sådan? Udfaldet er afhængigt af, hvad spillerne gør det til.

Spilt på

Fastaval (2010)


Send inn rettelser om denne siden