About Alexandria
Give a hand: To-do
Submit corrections

Search for a game
Tags
Alexandria in numbers

Locations
Calendar
Blog feeds
Awards
The Jost Game

Contact us
Privacy policy
Login:
Language icon Choose language:

dadeennbsv

De sorte høge

Front page for De sorte høge

RPG system: Warhammer Fantasy Roleplay 2nd. edition
Participants: 1 GM, 5 players

By

✏️Thor Fejerskov Jensen
✏️Stefan Skriver Lægteskov
🎨Anja Kristensen

Download

PDF Scenario [Danish] (6.4 MB)

Description

“Far far! Der ligger nogen derhenne! Der, i vandkanten! Tror du, han er død hva’? Se! Se! Lige der! Lige der ligger han!”
“Ssch! Slap af Dieter. Du er helt balstyrisk. Skynd dig at få fortøjet båden knægt. Vi må hen og se, om han er i live, og hvis han ikke er det, kan vi se, om han har noget af værdi.”
Fiskeren og hans søn travede hen mod skikkelsen på strandbredden. Det var ikke et ualmindeligt syn her på Emperiets vestkyst, at der skyllede en del strandvaskere op. Specielt nu, hen på efteråret, når de mange storme ruskede de små fiskerbyer, som tusinde hylende kaosdæmoner, der forsøgte at flå husene fra hinanden.
“Hmm ... han ser godt nok ud som en fin herre, han er i hvert fald ikke fisker. Hvis Sigmar er med os, kan det være, han har noget guld på sig.”
“Faar … Jeg tror han er levende … se, han bevæger sig. Han ser da mærkelig ud … hans tøj er underligt, og prøv og se hans ører, de er helt spidse. Tror du, han er en mutant? Eller en kaosdæmon?”
“Ti STILLE! Dieter løb op og hent konstablen…NU Dieter!”
Fiskeren stod stivnet hen over elverens skikkelse. Genkendelsen stod malet i hans ansigt. Han var bleg og rystede på hænderne:
“Manann se os i nåde. Det er en af dem.”

Played at

Fastaval 007 (2007)
TRoA Con (2012)


Send corrections for this page