Alexandria

Om Alexandria
Skicka in rättelser
Kontakta oss

Sök efter spel
Etiketter
Alexandria i siffror

Kalender
Jost-spelet
Bloggflöden

Priser

In English

Integritetspolicy
Logga in:
Välj språk:

dadeennbsv

De sorte høge

Omslag till De sorte høge

System: Warhammer Fantasy Roleplay 2nd. edition
Deltagare: 1 SL, 5 spelare

Av

✏️Thor Fejerskov Jensen
✏️Stefan Skriver Lægteskov
🎨Anja Kristensen

Ladda ned

PDF Scenariet (6,4 MB)

Beskrivning

“Far far! Der ligger nogen derhenne! Der, i vandkanten! Tror du, han er død hva’? Se! Se! Lige der! Lige der ligger han!”
“Ssch! Slap af Dieter. Du er helt balstyrisk. Skynd dig at få fortøjet båden knægt. Vi må hen og se, om han er i live, og hvis han ikke er det, kan vi se, om han har noget af værdi.”
Fiskeren og hans søn travede hen mod skikkelsen på strandbredden. Det var ikke et ualmindeligt syn her på Emperiets vestkyst, at der skyllede en del strandvaskere op. Specielt nu, hen på efteråret, når de mange storme ruskede de små fiskerbyer, som tusinde hylende kaosdæmoner, der forsøgte at flå husene fra hinanden.
“Hmm ... han ser godt nok ud som en fin herre, han er i hvert fald ikke fisker. Hvis Sigmar er med os, kan det være, han har noget guld på sig.”
“Faar … Jeg tror han er levende … se, han bevæger sig. Han ser da mærkelig ud … hans tøj er underligt, og prøv og se hans ører, de er helt spidse. Tror du, han er en mutant? Eller en kaosdæmon?”
“Ti STILLE! Dieter løb op og hent konstablen…NU Dieter!”
Fiskeren stod stivnet hen over elverens skikkelse. Genkendelsen stod malet i hans ansigt. Han var bleg og rystede på hænderne:
“Manann se os i nåde. Det er en af dem.”

Spelat på

Fastaval 007 (2007)
TRoA Con (2012)


Skicka in rättelser om den här sidan