About Alexandria
Give a hand: To-do
Submit corrections

Search for a game
Tags
Alexandria in numbers

Locations
Calendar
Blog feeds
Awards
The Jost Game

Contact us
Privacy policy
Login:
Language icon Choose language:

dadeennbsv

Dragens Dom

Front page for Dragens Dom

RPG system: Hjemmelavet
Genre: Fantasy, Komedie
Participants: 4-5 players

By

✏️Mette Finderup
🎨Anton Sølvsten

Download

PDF Scenario [Danish] (25.6 MB)

Description

“Jeg synes, vi skal holde os til planen, og bortføre Prinsesse Girana,” sagde Odeon og nikkede tilfreds med sig selv og sin plan.
“Jeg ved ikke, om jeg synes, det er så god en ide,” Rufus understregede sin tvivl ved at klø sig under hagen. “Helulf bliver ikke glad, når vi fortæller ham om den.”
Odeon kiggede ligegyldigt over på den tredje prins. Helulf lå og dovnede i solen og hørte ingenting .
“Det er helt ok, at han ikke synes, det er en fed ide, det er trods alt hans søster, vi vil nakke. Men DU skulle da være den sidste til at stikke halen mellem benene. Du er bagud på point!” sagde Odeon
“Vel er jeg da ej! Jeg har 342,” vrissede Rufus, men nu blandede den sorte drage sig i samtalen. Den havde ellers været stille og dybt koncentreret om sit regnskab.
Hvis ikke det var fordi, den netop var en drage, ville det have været nemt at grine af den, som den sad der med fjerpen og alt for små briller på snuden, men en drage, det var den - og den holdt derudover deres skæbne i sine hænder.
“Prins Odeon har ret,” sagde den. “Du har kun 287 point. Og du har ikke fået et eneste, siden vi satte ild på en landsby sidste mandag.”
Rufus sukkede. “Så må vi hellere stjæle den prinsesse,” sagde han.

Pludselig befinder de tre tronarvinger Odeon, Rufus og Helulf sig i en vanvittig konkurrence om, hvem af dem, der er den mest mandige mand. På en rejse ud i verden skal de bevise deres værd overfor den medrejsende dommer. Det gør det hele noget mere besværligt, at dommeren er en drage - og at det er den, der bestemmer reglerne.

Played at

Fastaval (2006)
ESFROAG (2006)
Fastaval (2009)
Vintersol (2011)

Awards

Fastaval (2006)

Nominated, Bedste Virkemidler
De magiske riger gør hver rejse til en oplevelse uden mage. De enkle regler skaber overraskelser i spillet og udvikling i rollerne.
Nominated, Bedste Formidling
Det opfindsomme sprog indbyder til at drage ud i den finurlige og meget levende verden. Teksten samler på imponerende vis fire scenarier i et.
Nominated, Publikumsprisen (Femteplads)

LinksSend corrections for this page