Alexandria

Giv en hånd
Indsend rettelser

Søg efter spil
Tags
Alexandria i tal

Kalender
Blog-feeds
Priser
Jost-spillet

Kontakt os
Privatlivspolitik
Log ind:
Vælg sprog:

dadeennbsv

Dragens Dom

Forside til Dragens Dom

System: Hjemmelavet
Genre: Fantasy, Komedie
Deltagere: 4-5 spillere

Af

✏️Mette Finderup
🎨Anton Sølvsten

Download

PDF Scenariet [dansk] (25,6 MB)

Foromtale

“Jeg synes, vi skal holde os til planen, og bortføre Prinsesse Girana,” sagde Odeon og nikkede tilfreds med sig selv og sin plan.
“Jeg ved ikke, om jeg synes, det er så god en ide,” Rufus understregede sin tvivl ved at klø sig under hagen. “Helulf bliver ikke glad, når vi fortæller ham om den.”
Odeon kiggede ligegyldigt over på den tredje prins. Helulf lå og dovnede i solen og hørte ingenting .
“Det er helt ok, at han ikke synes, det er en fed ide, det er trods alt hans søster, vi vil nakke. Men DU skulle da være den sidste til at stikke halen mellem benene. Du er bagud på point!” sagde Odeon
“Vel er jeg da ej! Jeg har 342,” vrissede Rufus, men nu blandede den sorte drage sig i samtalen. Den havde ellers været stille og dybt koncentreret om sit regnskab.
Hvis ikke det var fordi, den netop var en drage, ville det have været nemt at grine af den, som den sad der med fjerpen og alt for små briller på snuden, men en drage, det var den - og den holdt derudover deres skæbne i sine hænder.
“Prins Odeon har ret,” sagde den. “Du har kun 287 point. Og du har ikke fået et eneste, siden vi satte ild på en landsby sidste mandag.”
Rufus sukkede. “Så må vi hellere stjæle den prinsesse,” sagde han.

Pludselig befinder de tre tronarvinger Odeon, Rufus og Helulf sig i en vanvittig konkurrence om, hvem af dem, der er den mest mandige mand. På en rejse ud i verden skal de bevise deres værd overfor den medrejsende dommer. Det gør det hele noget mere besværligt, at dommeren er en drage - og at det er den, der bestemmer reglerne.

Spillet på

Fastaval (2006)
ESFROAG (2006)
Fastaval (2009)
Vintersol (2011)

Priser

Fastaval (2006)

Nomineret, Bedste Virkemidler [+]
Nomineret, Bedste Formidling [+]
Nomineret, Publikumsprisen (Femteplads)

LinksIndsend rettelser for denne side