Alexandria

About Alexandria
Give a hand: To-do
Submit corrections

Search for a game
Tags
Alexandria in numbers

Calendar
Blog feeds
Awards
The Jost Game

Contact us
Privacy policy
Login:
Choose language:

dadeennbsv

Crossroads (Fastaval 93)

Front page for Crossroads (Fastaval 93)

RPG system: Sturmbanger
Genre: Efterforskning, Fantasy, Gyser
Participants: 1 GM, 6 players

By

✏️Jesper Skou Pedersen

Download

PDF Scenario [Danish] (2.4 MB)

Description

Månen skinner bleget ned fra den rasende midnatsblå himmel, da de seks unge mænd ankommer til landsbyen. Drømmene om rigdom og berømmelse er blegnet og strejfer dårligt deres tanker, mens de rider ind i byen i deres søgen efter ly for stormen. Rupert er den første, der ser kroens skilt, der længere nede ad gaden flagrer ustyrligt i blæsten.
Opgaven, der for otte måneder siden virkede som en invitation til eventyrland, har vist sig kun at være hårdt arbejde, og mange gange har de forgæves spurgt sig vej gennem byerne i deres søgen efter baronens datter. Det har ikke været den spændingsfyldte rejse, de troede, de skulle ud på. De eneste skurke, de havde mødt, havde været dem i stort overtal - hvilket førte til, at rejsepengene fra baronen forsvandt ned ad en mørk gyde i hænderne på en bandeleder. Følelsen af frygt drukner i en forventning om spænding, da en ung piges skrig trænger gennem vindens rasen.
Scenariet foregår i den mørke middelalder, da vejene var hersket af røverbaroner, og folks største frygt var at blive sendt til helvede.

Played at

Fastaval (1993)

Awards

Fastaval (1993)

Nominated, Bedste Redigering

LinksSend corrections for this page