Om Alexandria
Giv en hånd
Indsend rettelser

Søg efter spil
Tags
Alexandria i tal

Kalender
Blog-feeds
Priser
Jost-spillet

Kontakt os
Privatlivspolitik
Log ind:
Language icon Vælg sprog:

dadeennbsv

Crossroads (Fastaval 93)

Forside til Crossroads (Fastaval 93)

System: Sturmbanger
Genre: Efterforskning, Fantasy, Gyser
Deltagere: 1 GM, 6 spillere

Af

✏️Jesper Skou Pedersen

Download

PDF Scenariet [dansk] (2,6 MB)

Foromtale

Månen skinner bleget ned fra den rasende midnatsblå himmel, da de seks unge mænd ankommer til landsbyen. Drømmene om rigdom og berømmelse er blegnet og strejfer dårligt deres tanker, mens de rider ind i byen i deres søgen efter ly for stormen. Rupert er den første, der ser kroens skilt, der længere nede ad gaden flagrer ustyrligt i blæsten.
Opgaven, der for otte måneder siden virkede som en invitation til eventyrland, har vist sig kun at være hårdt arbejde, og mange gange har de forgæves spurgt sig vej gennem byerne i deres søgen efter baronens datter. Det har ikke været den spændingsfyldte rejse, de troede, de skulle ud på. De eneste skurke, de havde mødt, havde været dem i stort overtal - hvilket førte til, at rejsepengene fra baronen forsvandt ned ad en mørk gyde i hænderne på en bandeleder. Følelsen af frygt drukner i en forventning om spænding, da en ung piges skrig trænger gennem vindens rasen.
Scenariet foregår i den mørke middelalder, da vejene var hersket af røverbaroner, og folks største frygt var at blive sendt til helvede.

Spillet på

Fastaval (1993)

Priser

Fastaval (1993)

Nomineret, Bedste Redigering

LinksIndsend rettelser for denne side