Alexandria

Hilf uns: Aufgabenliste
Korrektionen einschicken

Nach Spielen suchen
Markierungen
Alexandria in Zahlen

Kalender
Blog-Feeds
Preise
Das Jost-Spiel

Uns kontaktieren
Privatsphärepolitik
Einloggen:
Sprache wählen:

dadeennbsv

Crossroads (Fastaval 93)

Vorderseite für Crossroads (Fastaval 93)

System: Sturmbanger
Genre: Efterforskning, Fantasy, Gyser

Von

✏️Jesper Skou Pedersen

Beschreibung

Månen skinner bleget ned fra den rasende midnatsblå himmel, da de seks unge mænd ankommer til landsbyen. Drømmene om rigdom og berømmelse er blegnet og strejfer dårligt deres tanker, mens de rider ind i byen i deres søgen efter ly for stormen. Rupert er den første, der ser kroens skilt, der længere nede ad gaden flagrer ustyrligt i blæsten.
Opgaven, der for otte måneder siden virkede som en invitation til eventyrland, har vist sig kun at være hårdt arbejde, og mange gange har de forgæves spurgt sig vej gennem byerne i deres søgen efter baronens datter. Det har ikke været den spændingsfyldte rejse, de troede, de skulle ud på. De eneste skurke, de havde mødt, havde været dem i stort overtal - hvilket førte til, at rejsepengene fra baronen forsvandt ned ad en mørk gyde i hænderne på en bandeleder. Følelsen af frygt drukner i en forventning om spænding, da en ung piges skrig trænger gennem vindens rasen.
Scenariet foregår i den mørke middelalder, da vejene var hersket af røverbaroner, og folks største frygt var at blive sendt til helvede.

Hier gespielt worden

Fastaval (1993)

Preise

Fastaval (1993)

Nominiert, Bedste Redigering

LinksKorrektionen für diese Seite einschicken